Toiset löysivät onnen, toiset erosivat kesken kauden – näin Ensitreffit-pareille kävi

Kuusi sinkkua sanoivat tahdon Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Miten heille kävi? 

Ensitreffit alttarilla on rakkaudentäyteinen ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin tuntemattoman ihmisen kanssa. Sinkut tapaavat asiantuntijoiden valitsemat puolisot vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja aloittavat yhteisen matkansa alttarilta.

Syksyllä 2017 ohjelmasta nähtiin jo neljäs tuotantokausi Suomessa. Kaudella häitään tanssi kolme paria: Mari ja Petri, Markus ja Johanna sekä Aliisa ja Esa. Kuinka pareille kävi? 

Mari ja Petri

Mari ja Petri eivät löytäneet onnea ohjelmasta, vaan pari päätyi eroon jo kesken kauden. Noin kuukauden kestäneen suhteen aikana parille selvisi, että he ovat arkirytmeiltään ja arvomaailmaltaan varsin erilaisia ihmisiä. Rakkaus ei syttynyt kemian puuttumisen vuoksi.


Johanna ja Markus

Turkulainen Johanna ja Porvoosta kotoisin oleva Markus ovat asettuneet yhdessä Turkuun ja jatkavat tarinaansa myös kuvausten päättymisen jälkeen. Alun kommunikaatio-ongelmien jälkeen kaksikko on löytänyt yhteisen sävelen ja uskaltaa tehdä jo pidemmänkin tähtäimen suunnitelmia. 


Aliisa ja Esa

Jo kauden alussa katsojien sydämet sulattaneet Aliisa ja Esa paljastivat kauden viimeisessä jaksossa sen, että he ovat päättäneet erota ja jatkaa suhdettaan kaveripohjalta. Romanttiset tunteet eivät ottaneet tuulta siipiensä alle, vaikka kasikko näkikin toisissaan paljon hyvää.  


Katso Ensitreffit alttarilla -kausi kokonaisuudessaan Katsomosta

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja