Mainos

Ensitreffit alttarilla -taival puolivälissä – tarkastelussa parien ristiriidat ja seksuaalisuus

Ensitreffit alttarilla -ohjelman parit ovat tunteneet toisensa noin neljän viikon ajan. Mihin suuntaan suhteet ovat kehittyneet ja onko pareilla aineksia jäädä yhteen? 

Ensitreffit alttarilla -sarjassa on seurattu, kun toisilleen tuntemattomat henkilöt kohtaavat omissa häissään, menevät naimisiin, häämatkalle ja muuttavat yhteen. Miten suhteet ovat arjen mukana muuttuneet?

Ensitreffit alttarilla -asiantuntija Tony Dunderfelt arvioi parien kehitystä erityisesti vetovoiman näkökulmasta. Hyvin usein ajatellaan, että vetovoiman tulisi olla heti suhteen alussa hyvin voimakasta tai muuten suhteella ei ole edellytyksiä. 

– Kahden parin tapauksessa näin olikin, eli Tiinan ja Samuelin sekä Heidin ja Mikon kohdalla. Kun taas Millan ja Kimmon kohdalla vetovoiman herääminen on ollut hitaampaa. Onkin jännittävää nähdä, ennakoiko voimakas alkuvetovoima hyvää suhdetta ja heikko vetovoima huonoa suhdetta, Dunderfelt pohtii. 

Hänen mukaansa Millan ja Kimmon tapauksessa mielenkiintoista on, jääkö vetovoima yksipuoliseksi. 

– Selvästikin Millan ihannekuva miehestä ei ollut se, mitä Kimmo edustaa. Sen sijaan Kimmon ihannekuva naisesta vastasi heti sitä, mitä Milla on. Kimmon osalta siis vetovoima Millaa kohtaa heräsi heti. On ollut kuitenkin ilo huomata, että Kimmo on saanut Millan innostumaan hänestä miehenä, Dunderfelt sanoo. 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Heidillä ja Mikolla on puolestaan silminnähden vetovoimaa, mutta Dunderfeltin mukaan parin tulisi panostaa toimivan keskusteluyhteyden luomiseen. 

– Heidin ja Mikon vetovoima oli heti alusta asti voimakasta. Sen sijaan läheisyyden osa-alue on hieman heikommalla kantilla. Kun he alkavat keskustella yhteisistä tavoitteistaan ja arvoistaan, syntyy heidän välilleen helposti ristiriitoja, Dundefelt sanoo. 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Sen sijaan Tiinan ja Samuelin suhteessa kaikki suhteen osa-alueet tuntuvat Dunderfeltin mukaan toimivan yhteen. 

– He ovat molemmat hyviä kuuntelemaan toisiaan. Erityisesti Samuel jaksaa erinomaisesti kuunnella Tiinaa, jolla tuntuu olevan hyvin paljon asiaa ja omia mielipiteitä. Tiina osaa myös ottaa huomioon Samuelin mielipiteet, mutta nähtäväksi jää, pystyykö Tiina arvostamaan Samuelia yhtä lailla kuin Samuel arvostaa Tiinaa. Heidän suhteessa läheisyys on tärkeässä osassa, Dunderfelt päättää arvionsa.

Katsomo-video ei ole saatavilla

ENSITREFFIT ALTTARILLA AVAlla tiistaisin klo 21.00! Jaksot katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomon kautta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.