Mainos

Ensitreffit-asiantuntijat summaavat parien vahvuudet ja heikkoudet: Heidän kemiansa täsmäävät

5:27

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijat saattoivat ohjelman ensimmäisessä jaksossa yhteen kolme paria. Mitkä ovat parien vahvuudet ja heikkoudet?

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolme asiantuntijaa Jason Lepojärvi, Elina Tanskanen ja Tony Dunderfelt summaavat ohjelman ensimmäisessä jaksossa parien plussat ja miinukset. Kolmikolle jäi heti mieleen yksi pari ylitse muiden. 

Heidi ja Mikko jäivät parina heti mieleen. Heidän kemiansa täsmäävät. Vetovoiman kannalta heissä on myös jonkin verran eroja, Dunderfelt sanoi MTV.fille. 

– Haaste on varmasti se, että vasta arki näyttää sen, miten he löytävät samankaltaisuutta arvoistaan, Tanskanen sanoo. 

Hänen mukaansa Kimmoa ja Millaa yhdistää erityisesti matkustaminen.

– Joskus hyvinkin tavalliset asiat voivat saattaa parin yhteen. Toivon, että Milla ja Kimmo löytävät itsestään uusia puolia toistensa kautta, Dunderfelt sanoo. 

– Toivottavasti he uskaltavat heittäytyä tähän prosessiin. Voiko siellä olla sellaista varautuneisuutta? Se jää nähtäväksi, Tanskanen pohtii. 

Tiinan ja Samuelin vahvuus on halu tehdä töitä suhteen eteen, mutta selviääkö pari ristiriitatilanteista? 

– Tiinassa ja Samuelissa ehdoton plussa on heidän itsetuntemuksensa ja heidän halunsa kasvaa yhdessä. Toisaalta he ovat hyvin sanavalmiita persoonia. Mitä jos tulee jokin ristiriitatilanne? Millä tavalla tämä ominaisuus heissä näyttäytyy? Elina Tanskanen puntaroi. 

Myös Twitterissä analysoitiin parien vahvuuksia ja heikkouksia sekä veikattiin, mikä pareista pysyy yhdessä ohjelman jälkeenkin. 

Tiistaina 13.9. nähdään, kun parit sanovat toisilleen tahdon! ENSITREFFIT ALTTARILLA AVAlla tiistaisin klo 21.00!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.