Mainos

Ensitreffit alttarilla -sulhanen yllättyi ensikohtaamisesta: ”Sieltä tulikin vaalea rouva”

Ensitreffit alttarilla -sulhanen Jouni odotti kohtaavansa alttarilla tumman morsiamen. Mies yllättyi, kun häntä kohti astelikin vaalea rouva.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toisessa jaksossa seurattiin, kuinka asiantuntijoiden toisilleen valitsemat Mari ja Jouni kohtasivat toisensa ensimmäistä kertaa alttarilla.

Mari kertoo olleensa ensikohtaamisen suhteen yllättävän rentona.

– Ajattelin, että minulla olisi mennyt vatsa kuralle, tai että minulta lähtisi taju, kun kävelen alttarille, mutta ihmettelin oikein, kuinka tyynen viileänä olinkin, morsian kertoo.

– Mietin vain, että ihanaa, että tämä päivä koitti. Ajattelin, että vihdoin pääsemme tapaamaan ja tästä alkaa se yhteinen matka, hän jatkaa.

H-hetkellä ei morsiamen päässä pyörinyt mitään, mutta jälkeenpäin ajateltuna kertoo Mari kohtaamisen olleen positiivinen yllätys.

– Ajattelin, että siellä odottaisi supisuomalainen mies, jolla olisi maantienvärinen tukka. Kun Jouni ei kuitenkaan ollut kovin tyypillisen suomalaisen näköinen, olin yllättynyt, mutta positiivisella tavalla. Jouni on mielestäni todella komea mies, Mari ylistää.

– Ajattelin, että onpa kivan näköinen. Minulla oli hyvä fiilis ja Jouni vaikutti kaikin puolin hirveän miellyttävältä.

Marista tuntuikin luontevalta koskettaa tulevaa aviomiestään välittömästi.

– Koskin häntä ja sanoin, ettei hänen tarvinnut pelätä minua. Hän näytti siltä, että häntä jännitti, morsian muistelee.

– Minulla oli alusta asti hirveän luonnollinen olo, ja se kertoo paljon, jos on heti sellainen olo, että toista voi koskea. Olin siitä tosi onnellinen, hän jatkaa.

”Morsian ei ollut ennakko-oletusten mukainen”

Ensikohtaaminen jäi myös Jounin mieleen ikimuistoisena kokemuksena.

– Lähinnä siinä ajatteli, että nyt tämä alkaa. Tuntui pitkältä ajalta seisoskella siinä tuttujen ja tuntemattomien edessä ja odotella, millainen vaimo sieltä tulee.

Mies kertoo ensinäkemisen hetkellä huomanneensa, että oli luonut päässään tiettyjä ennakko-oletuksia morsiamen suhteen.

– Tuntui, ettei morsian ollut ihan niiden mukainen, mutta ei nyt millään tavalla huonokaan, Jouni toteaa.

– Siinä vaiheessa ennakko-odotukset liittyivät hyvin pitkälti ulkonäköön, ja ne olivat ehkä ennemminkin alitajuisia juttuja kuin varsinaisia toiveita. Olin jostain syystä odottanut, että nainen olisi tumma, mutta sieltä tulikin vaalea rouva, hän jatkaa.

Morsiamen hiustenväri ei kuitenkaan jäänyt miestä sen enempää mietityttämään, vaan homma lähti heti rullaamaan luontevasti.

– Heti, kun Mari tuli ja taputteli minua selkään, tuli minulle hyvin rauhallinen olo. Jännittäminen jäi siihen paikkaan, Jouni kertoo.

– Olin positiivisin ja odottavaisin mielin tulevaisuuden suhteen. Mielessä oli se, että pian pääsemme viettämään aikaa kaikessa rauhassa yhdessä. Mietin, että tästä tämä lähtee ja katsellaan rauhassa, mitä asioista tulee, hän jatkaa. 

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21! 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.