Mainos

Ensitreffit alttarilla -sinkkujen piinaava odotus ennen häitä: ”Piru vie, kyllä minä olin valmis”

Häiden odottaminen sai Ensitreffit alttarilla -ohjelman sinkuissa aikaan tunnemyrskyn, kun suuren päivän valmistelut käynnistyivät.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijat muodostivat ammattitaitoonsa ja intuitioonsa luottaen kolme unelmaparia, jotka astelisivat naimisiin tuntematta tulevaa puolisoaan entuudestaan.

Kun parit oli saatu muodostettua, alkoi ohjelmaan valittujen sinkkujen piinaava odotus ennen hääpäivää ja tulevan puolison kohtaamista.

– Tiesin, että kyseessä ei ollut sivun kääntämistä, vaan koko kirjan vaihtamista uuteen. Tiesin, että hääpäivänä elämäni muuttuu ihan totaalisesti, ja siihen muutokseen liittyi paljon muutakin kuin vain naimisiinmeno. Minun piti kysyä itseltäni, että olenko valmis siihen, ja piru vie, kyllä minä olin valmis, Antti toteaa.

– Oli todella epätodellinen olo, olin samaan aikaan todella iloinen, mutta kuitenkin hyvin hämmentynyt. Tiesin, että edessä olisi todella tapahtumarikas kesä ja naureskelin, että tylsää ei ainakaan tulisi olemaan, Antin puolisoksi valikoitunut Sari puolestaan kertoo.

”Voi hittolainen, tässähän mennään naimisiin”

Myös toisilleen valikoituneet Tanja ja Roni kävivät läpi tunnemyrskyä ennen häitä.

– Oli todella hyvä fiilis siitä, että minulle on löytynyt joku, mutta toisaalta myös pelokas olo. Piti hetkeksi istua alas ja miettiä, että voi hittolainen, tässähän mennään naimisiin. Kyllä siinä vaiheessa alkoi jännitys nousta, Roni pohtii.

Hämillään oli myös Ronin tuleva puoliso Tanja:

– En meinannut tajuta, että nyt se oikeasti tapahtuu. Meni hääpäivään saakka, että tajusin, että olen oikeasti menossa naimisiin.  Asian sisäistäminen vei paljon aikaa.

Aika ennen häitä kuluikin pohdiskelun lisäksi myös puvun ja sormuksen valintaan.

– Kun miestä ei kuitenkaan ollut siinä kuvioissa, tuntui kaikki hyvin ristiriitaiselta. Mietin, että olen menossa naimisiin, mutta sulhasta ei vielä ole, nainen nauraa.

”Minulla oli hirveän varma olo”

Myös kolmannen avioparin osapuolet, Jouni ja Mari kokivat tahoillaan tunteikkaita hetkiä ennen häitä.

– Alkoi jännitys siitä, että kukahan se toinen on ja mitä kaikkea tästä seuraa, Jouni kuvailee häiden odotusta.

Jounin puolisoksi valikoitunut Mari kuitenkin kertoo olleensa yllättävän rento ennen suurta päivää.

– Tavallaan minulla oli hirveän varma olo, sillä olimme käyneet läpi niin paljon testejä ja meiltä oli kysytty niin paljon asioita. Lisäksi luotin asiantuntijoihin ja ajattelin, että jos heillä oli usko siihen, että meillä voisi synkata, niin minulla ei ollut syytä epäillä, etteikö kyseessä olisi hyvä tyyppi, Mari toteaa. 

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21!

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.