Ensitreffit alttarilla -Antti ihastui ensisilmäyksellä: ”Olin aivan mykistynyt”

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneiden Sarin ja Antin ensikohtaaminen oli täynnä ihastusta ja positiivisia yllätyksiä.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toisessa jaksossa 8.9. nähtiin, kuinka asiantuntijoiden yhteen saattamat sinkut tapasivat puolisonsa ensimmäistä kertaa alttarilla, avioliiton ja yhteisen elämän kynnyksellä.

Toisilleen valitut Sari ja Antti kohtasivat toisensa jännittyneissä tunnelmissa sukulaisten ja läheisten läsnä ollessa.

Molemmat myöntävät olleensa hermostuneita ennen ensikohtaamista.

– Olin kotona vielä ihan tyynenä, mutta kun lähestyimme hääpaikkaa, alkoi jännitys iskeä, Sari kertoo.

Jännitys purkautuikin vasta alttarilla, tunnelman hieman vapauduttua.

– Aloin kälättää kauheasti, mikä ei ole minulle kovin luonnollista. Jotain siinä tapahtui, Sari nauraa.

Mieleen jäi erityisesti Antin luoma, positiivinen ensivaikutelma.

– Siellä minua odottivat mieletön hymy ja tietty iloisuus, jota odotinkin. Minulle tuli hirveän huojentunut olo, kun näimme toisemme. Ajattelin, että ihanaa, sillä olin kuitenkin ehtinyt käydä tunteita läpi laidasta laitaan.

– Olin hirveän helpottunut, ja minulla oli heti hyvä olo. Antti oli hyvännäköinen ja iloinen ja hymyilevä, ja vaistosin, että kyllä hän taitaa minusta tykätä.

Lopulta pari kuunteli vihkikaavan toisiaan käsistä pidellen.

– Kysyin, että saanko ottaa häntä kädestä, ja siitä tuli heti sellainen olo, että emme vain pitäneet toisiamme kädestä muodon vuoksi vaan oikeasti olimme siinä yhdessä, Sari muistelee.

”Vau, onpa hän kaunis”

Myös Antti muistaa hyvin ensikohtaamisensa tuoreen vaimonsa kanssa.

– Olin aivan mykistynyt nähdessäni Sarin. Ajattelin, että tämähän on parempaa kuin olisin voinut toivoa.

Mielessään Antti kertoo etukäteen ennakoineensa, että tuleva puoliso olisi sosiaalinen, ulospäinsuuntautunut, energinen ja iloinen ihminen.

– Mutta kun koko juttu henkilöityi ja näin Sarin, niin fiilis oli aivan huikea! Konkreettisin ajatus oli varmasti, että vau, onpa hän kaunis, ja onpa hän upea. Olin aivan ällistynyt siitä, miltä Sari näytti, sulhanen kertoo.

– Sydämestä ottaa hyvällä tavalla, kun mietin sitä hetkeä, hän huokaisee.

Myös Antin mieleen jäi kädestä kiinni pitäminen, mies kertookin Sarin rohkean ehdotuksen tehneen häneen suuren vaikutuksen.

– Meille syntyi tosi nopeasti yhteys ja Sari kysyi siinä heti, että pidetäänkö kädestä. Ajattelin, että onpa hän rohkea! Hän oli paljon rohkeampi ja vielä enemmän ulospäinsuuntautunut kuin osasin edes ajatella.

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21! 

Lue myös:

    Uusimmat