Mainos

Ensitreffit alttarilla -Mari tunnemyräkästään: "Iski pakokauhu ja ahdistus"

Ensitreffit alttarilla -Jouni hämmästyi tuoreen vaimonsa tunnemyräkkää häämatkalla. Mari puolestaan avaa hetkellisen epätoivonsa taustoja. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman viimeisimmässä jaksossa vastavihityt parit matkustivat häämatkalle tutustumaan toisiinsa paremmin.

Eksoottiseen Istanbuliin matkustaneet Mari ja Jouni kokivat suhteessaan kolauksen, kun Marille tuli kesken matkan tunne, ettei suhteesta tulisi mitään.

Tuoreen morsiamen mukaan kyse oli kuitenkin täysin ohikiitävästä ajatuksesta, joka johtui ennen kaikkea väsymyksestä.

– En nukkunut hääyönä silmäystäkään, ja seuraava päivä menikin ihan sumussa, kun yritin pakaata häämatkaa varten, Mari kertoo.

– Seuraavana yönäkään ei nukuttu kuin pari tuntia, kun aamulla piti olla jo ihan epäinhimilliseen aikaan lentokentällä, hän jatkaa.

Perillä väsynyt aviopari kohtasi lisää vastoinkäymisiä, kun vastassa olivatkin kehnot ilmat, eikä hotellikaan täyttänyt avioparin odotuksia.

– Istanbulissa piti olla helle, ja olin pakannut mukaan vain kesäleninkejä. Lisäksi hotelli oli ihan hirveä läävä. Tietysti olin ajatellut, että häämatkalla olisi joku kiva hotelli. Mutta niillä mentiin.

Väsyneenä ja pettyneenä Mariin iskikin toivoton olo. Jounin lähdettyä lenkille, jäi Mari yksin hotellihuoneeseen, jolloin iski tunne, ettei mistään tulisi mitään.

– Se oli täysin ohimenevä tunne, ja se kesti noin viisi minuuttia. Minuun iski pakokauhu ja ahdistus, ja väsyneenä tuli mieleen, että apua, mihin olen oikein lähtenyt mukaan.

– Mutta kun Jouni tuli takaisin kukkapuskan kanssa, niin minun mieleni kirkastui heti. Tuntui todella hyvältä nähdä hänet.

”Oli kova yllätys, että toinen oli valmis luovuttamaan niin nopeasti”

Mari kuitenkin päätti kertoa tunnemyräkästä miehelleen.

– Totta kai se oli tosi kurjaa meistä molemmista, että minulle tuli sellainen fiilis. Ei se ollut kivaa minustakaan, että tuli tuollaisia ajatuksia. Kyseessä oli tavallaan paniikkireaktio, ja nostin kädet pystyyn, Mari kertoo.

Jouni kuitenkin myöntää vaimonsa sanojen loukanneen häntä.

– Oli kova yllätys, että toinen oli valmis luovuttamaan niin nopeasti. Se luonnollisesti muutti vähän suuntaa ja tuntui tosi pahalta. Mietin, että mitäs tässä nyt sitten tämä kesä tehdään, jos tämä oli kerran tässä, tuore aviomies kertoo.

– Olimme kuitenkin ehtineet siinä vaiheessa tutustua aika vähän toisiimme, ja ensimmäinen reaktioni oli, että mahtoikohan Mari tietää ihan kaikkea, ja onkohan nyt ihan järkevää tehdä näin äkkipikaisia päätelmiä, hän jatkaa.

Myös Mari huomasi tapahtuneen painavan Jounia loppumatkan ajan.

– Seuraavana päivänä, kun olimme meriretkellä, huomasin, että Jouni oli etäisempi. Totta kai se harmitti tosi paljon, nainen toteaa.

– Mutta ymmärrän, että Jounissa heräsi itsesuojeluvaisto. Hän nousi varpailleen, eikä sieltä tulla niin helposti alas, hän jatkaa. 

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21! 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.