Mainos

Kynnet ja hampaat kuntoon – Ensitreffit alttarilla -morsian hullaantui häistä

Ensitreffit alttarilla -ohjelman morsian Mari ei ikinä haaveillut menevänsä naimisiin, mutta innostuikin häähuumasta omien häidensä alla.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toisen kauden avausjaksossa tavattiin kuusi ohjelmaan osallistunutta sinkkua. Asiantuntijoiden muodostamat kolme unelmaparia menevät naimisiin ohjelman seuraavassa tiistaina jaksossa 8.9.

Kun Mari, 35, sai tietää, että hänelle oli löytynyt sopiva kumppani ja tiedossa olisivat kesähäät, alkoi suuren päivän jännittäminen.

– Päällimmäinen tunne oli se, että voiko tämä olla totta. Tapahtuuko tämä oikeasti? Samalla olin tosi onnellinen ja tosi iloinen, kun kuitenkin olin lähtenyt mukaan niin tosissaan, Mari kertoo.

Samalla alkoi muutaman viikon päässä siintävien häiden käytännön valmistelut.

– Totta kai mietin, että millainen mies minulle on löytynyt, mutta enemmän aloin tehdä käytännön järjestelyitä. Piti löytää mekko ja miettiä, miten hiukset laitetaan.

– Fokusoiduin niihin, sillä ajattelin, että oli turha miettiä sitä, millainen mies minua odottaa. Ei se kuitenkaan olisi miettimällä selvinnyt. Jos muodostaa omassa päässä jonkin kuvan, niin todellisuus ei varmasti vastaa sitä. Ajattelin, että se selviää sitten ja ajattelin, että sen täytyy olla fiksu ja hyvä tyyppi.

"Minulla ei ole ollut prinsessahäähaaveita"

Mari kertoo, ettei hän ole ikinä haaveillut menevänsä naimisiin, eikä häillä ole ikinä ollut naiselle kovinkaan suurta merkitystä.

– Minulle tärkeintä on ollut se, että löytäisin elämänkumppanin, jonka kanssa jakaa arkea, käydä reissuissa, ja jonka kanssa olisi hyvä olla. Minulla ei ole ollut prinsessahäähaaveita, kuten monilla naisilla on.

Kun häät kuitenkin olivat ovella, myöntää kesän morsian kuitenkin innostuneensa häävalmisteluista.

– Kävin useassa liikkeessä katselemassa mekkoja, vaikka ajattelinkin aluksi, että hommaan ihan simppelin tyylikkään mekon. Kun sitten näin aivan ihania mekkoja, ajattelin, että no jos sitä nyt kerran elämässä mennään naimisiin, niin pitäisikö sitten kuitenkin hommata tuollainen ihana pitsiunelma, Mari nauraa.

Hääpuvun sovittelun lisäksi valmistautumiseen kuului joukko kauneudenhoitotoimenpiteitä.

– En ole mikään turhamainen, mutta totta kai kaikki haluavat näyttää mahdollisimman hyvältä hääpäivänään.

– Minulla oli ihan kalmankalpea iho, ja kävin sitten myös suihkurusketuksessa, lisäksi kävin laitattamassa kynnet ja valkaisin hampaat, kaikkea ihanaa, Mari luettelee. 

Marin ja Jounin häät nähdään AVAlla 8.9. klo 21! 

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21! 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.