Mainos

Ensitreffit alttarilla -Pia toivottaa uusille pareille onnea blogissaan: ”Olkoon retkenne elämänpituinen”

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta tuttu Pia toivottaa tulevan kauden pareille blogissaan onnea ja mieleenpainuvia hetkiä.

Uusi ensitreffit alttarilla -kausi käynnistyy AVAlla tiistaina 1.9. Ohjelman ensimmäiselle kaudelle osallistunut Pia kertoo blogissaan odottelevansa jo tulevaa kautta.

– Huomenna se taas alkaa. Kuuden rohkean mieletön matka kohti tuntematonta. Jännitystä, yllätyksiä, hillitöntä hekottelua, hermostunutta hihitystä, heittäytymistä, riskien ottamista, sinnikkyyttä, ihastumista, ihania onnen hetkiä, aitoja kohtaamisia, unohtumattomia kokemuksia ja uskomatonta avoimuutta uuden edessä. Lyhyitä, mutta mieleenpainuvia hetkiä, Pia kuvailee.

– Näitä kaikkia minä tahdon toivottaa teille – olkoon yhteinen retkenne elämänpituinen. Avioparina tai ystävinä, hän jatkaa.

Pian ja tämän aviomiehen Jussin tarina päättyi ensimmäisen kauden päätteeksi eroon. Ohjelman aikana ylä- ja alamäkiä kokenut Pia pyytääkin kirjoituksessaan katsojilta ymmärrystä elämänsä jännittävimpiä aikoja eläviä pareja kohtaan.

– Edessänne on kuusi tavallista suomalaista naista ja miestä, jotka haluavat vain löytää elämäänsä rakkautta. Kuten jokainen meistä.

Kurkkaa esimakua tulevan kauteen!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toinen kausi alkaa AVAlla 1.9. klo 21! 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.