Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa mukana oleva Tommi, 36, paljastaa kameroille: "Asun jo naisen kanssa"

0:43
Videolla Tommi paljastaa kämppikselleen Jennille menevänsä naimisiin. Katso Jennin reaktio!

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa mukana oleva Tommi paljastaa esittelyjaksossa asuvansa jo parhaillaan naisen kanssa.

Ensitreffit alttarilla -sarjan odotettu seitsemäs kausi alkaa MTV3-kanavalla tiistaina 1. syyskuuta. Ohjelmassa seitsemännellä tuotantokaudella tutustutaan kahdeksaan elinikäistä kumppania etsivään henkilöön.

Yksi heistä on Tommi, 36. Hän paljastaa ohjelman ensimmäisessä jaksossa asuvansa jo parhaillaan naisen kanssa. Hänen kämppiksensä Jenni rohkaisi Tommia hakemaan mukaan ohjelmaan. 

– Löytyi sinullekin joku vihdoin, Jenni heittää Tommille. 

Tommi esittelee kämppiksensä kameroille.

– Hän asuu täällä minun kanssa eli asun jo naisen kanssa ja tiedän tämän homman, Tommi naurahtaa. 

Jenni kehottaa Tommia opettelemaan ainakin yhden asian viimeistään, kun hänen tuleva vaimonsa tulee heidän luokseen asumaan. Katso videolta, kun Tommi esittelee kämppiksensä!

Älykäs ja tiedostava Tommi työskentelee digitaalisen markkinoinnin tiimiesimiehenä. Hän on minimalisti, joka pyrkii elämään arkeaan mahdollisimman ekologisesti. Hän haaveilee oman hyväntekeväisyyssäätiön perustamisesta ja onkin jo aloittanut säästämisen sitä varten.

Tommi asuu Helsingissä ja harrastaa parkourin ja tanssin lisäksi sivutoimista yrittämistä markkinointialalla.

Tommi ei ole koskaan halunnut omia lapsia ja uskoo, että se on vaikeuttanut pysyvän parisuhteen löytämistä. Tulevalta kumppaniltaan hän toivoo herkkyyttä, uteliaisuutta, sivistyksen arvostamista ja samanlaisia vihreitä arvoja, joihin hän itsekin uskoo.

Ensitreffit alttarilla -parit selviävät tiistaina 1. syyskuuta nähtävässä jaksossa!

Uudet Ensitreffit alttarilla -jaksot alkavat Maikkarin superviikolla tiistaina 1.9. klo 21. MTV3-kanavan superviikolla 31.8.-6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja