Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa kesken kauden eronneet Assi ja Otto yhteishaastattelussa – sulhanen vastaa katsojien antamaan kritiikkiin

Assi ja Otto päättivät erota jo ennen kuin Ensitreffit alttarilla -ohjelman kuvaukset loppuivat.

Assi ja Otto avioituivat tänä vuonna Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Kaksikko muistelee MTV Uutisten haastattelusta hyvillä mielin päivää, kun he kohtasivat ensimmäisen kerran alttarilla ja sanoivat tahdon.

– Kyllä meillä oli hauska ja unohtumaton hääpäivä. Lämmöllä sitä muistelee. Harva saa kokea tuollaista, kaiken näköisiä tunteita siinä oli. Olen kiitollinen, että se oli Assi, jonka kanssa sain tuon päivän kokea, Otto kertoo.

Assi kertoo, että hääpäivä meni levollisissa tunnelmissa.

– Vähän ennen vihkimistä jännitys nousi ja kun tapasin Oton alttarilla, ensimmäinen tunne oli helpotus. Siellä oli lämmin vastaanotto, jota olin toivonut.

Vain muutama viikko häiden jälkeen parin avioliiton ylle alkoi tulla tummia pilviä.

– Meillä oli hyvin intensiivinen alku. Häiden jälkeen lähdettiin heti häämatkalle Pariisiin muutamaksi päiväksi. Kun palasimme häämatkalta, Otto valitettavasti sairastui koronaan ja sen myötä jouduimme olemaan pakosti jonkin aikaa erossa toisistamme ja se tietenkin hidasti sitä tutustumista alkuvaiheessa, Assi muistelee.

Sarjassa nähtiin, kuinka Assilla oli tunteita Ottoa kohtaan, mutta hän ei saanut vastakaikua. Otto paljastaa, että he viettivät todellisuudessa Assin kanssa paljon aikaa yhdessä ja se ei Oton mukaan näkynyt tv-sarjassa.

– Me oltiin tosi paljon yhdessä, tutustuttiin ja keskusteltiin. Totta kai koronakin oli oma lisämauste, mutta meillä oli siinä vaiheessa hyvä kuva toisistamme ja minkälaisia ihmisiä me ollaan. Ehkä kävi niin, että itselläni jäi niitä romanttisia tunteita syntymättä. En sanoisi, että tunteet hiipui, vaan ne täsmentyi, mitä tunteita Assia kohtaan on.

Otto ja Assi erosivat lopulta kuvausten aikana ja molemmat ovat edelleen sinkkuja.

Moni Ensitreffit alttarilla -ohjelman katsoja pohti sitä, että Otto luovutti suhteessa aivan liian aikaisin. Katso ylläolevalta videolta, kuinka Otto vastaa katsojien kritiikkiin.

Millaiset välit Assilla ja Otolla on nykyään, entä millaista palautetta heille on tullut? Katso video:

Ensitreffit alttarilla maksutta MTV Katsomossa 

Lue myös:

    Uusimmat