Ensitreffit alttarilla -aviomies ei tunne toivoa tunteidensa kehittymisen suhteen – Twitterissä ihmetellään vaimon reaktiota

Ensitreffit alttarilla -fanit ovat jälleen kokoontuneet Twitteriin arvioimaan ohjelman tuoretta jaksoa.

Tiistaina 25. lokakuuta televisiossa esitetyssä Ensitreffit alttarilla -jaksossa reilun kuukauden naimisissa olleet parit tapasivat asiantuntijana toimivaa terapeutti Hanna Myllymaata ja pohtivat parisuhteensa nykytilaa, ongelmakohtia sekä tulevaisuutta.

Tapaaminen Myllymaan kanssa kirvoittaa pareissa monenlaisia tuntemuksia.

Otto on kauden aikana kipuillut sen kanssa, ettei hänellä ole romanttisia tunteita vaimoaan Assia kohtaan. Pari on käsitellyt asiaa sekä kahden kesken että asiantuntijoiden kanssa. Tiistain jaksossa Assi kertoo kameroille Oton sanoneen, ettei tämä tunne toivoa tunteidensa kehittymisen suhteen.

– Otto kertoi, että hänelle on vahvistunut tunne siitä, että hän kokee, etteivät hänen tunteensa voi kehittyä, Assi sanoo jaksossa.

Asiaa puitiin tuttuun tapaan Twitterissä. Moni oli harmissaan siitä, ettei kaksikon rakkaustarina ottanut tuulta alleen.

– Todella kurja, että Otto ei enää halunnut yrittää. Huomasi oman sulkeutumisen, mutta ei sitten ollut halukas haastamaan itseään ja kokeilla erilaista toimintaa, yksi kirjoittaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Otti ja lähti... eiku Otto ja lähtö... toinen veistelee.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tekee kyllä pahaa seurata Assin ja Oton matkaa. He vaikuttivat niin ihanilta yhdessä. Kadehdin Assin järkevyyttä ja hän löytää jonkun hienon puolison itselleen, kolmas kommentoi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Moni twiittaaja ihmetteli sitä, miten tyynen rauhallisesti Assi reagoi kumppaninsa tuntemuksiin.

– Assi ottaa tämän kaiken kyllä tosi rauhallisesti. Toivottavasti sai purettua fiilikset jotenkin, yksi pohtii.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Assi on ihana! Tunnetaito-queen! Kaikkea hyvää hänelle ja toivottavasti kohtaa vielä sen tyypin, jolla todellakin herää tunteita, toinen kirjoittaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Mun suhtautuminen olisi ollut vähän eri kuin Assin, kolmas twiittaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ensitreffit alttarilla maksutta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat