Ensitreffit alttarilla -Miika etsii jälleen rakkautta – julkaisi rohkean deitti-ilmoituksen: "Laita rohkeasti viestiä"

Tarinalla on kaksi puolta: Tuula ja Miika 3:33
Miika ja Tuula erosivat viiden viikon yhdessäolon jälkeen.

Sinkkuna viihtynyt Miika etsii tosirakkautta somen kautta.

Ensitreffit alttarilla-ohjelman 8. kaudella nähty Miika etsii parhaillaan tosirakkautta. Sinkkuna viihtynyt mies julkaisi sosiaalisessa mediassa kattavan deitti-ilmoituksen, jossa hän etsii itselleen omin sanoin ilmaistuna tavallista naista.

– Pitkään sinkkuna olleena tämä on mun deittimainos. Jos sinua kiinnostaisi tutustua, laita rohkeasti viestiä niin katsotaan mihin se johtaa, Miika kirjoittaa päivityksessään.

Hyväntuulisella videolla mies kuvailee itseään ja harrastuksiaan avoimesti. 

– Olen töissä vakuutusyhtiöllä ja opiskelen YAMK-tutkintoa. Tykkään leipoa ja muutenkin laittaa ruokaa. Pidän ulkoilusta ja retkeilystä, luonto on lähellä sydäntäni. Olen kätevä käsistäni ja tykkään tehdä erilaisia projekteja, Miika listaa.

Välillä Miikan vapaa-aika kuluu video- ja lautapelien äärellä, toisinaan taas autoa huoltaen. 

– Viihdyn myös kotona leffojen ja sarjojen parissa.

Itseään hän kuvailee empaattiseksi, herrasmieheksi, rehelliseksi, rauhalliseksi ja romanttiseksi.

Miika avioitui Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Tuulan kanssa, mutta kaksikko päätyi eroamaan viisi viikkoa häidensä jälkeen. Kuvauksia hän muisteli kuitenkin hyvällä joulukuussa 2021.

– Muistelen kuvauksia hyvällä. Sieltä jäi itselleni paljon hyviä asioita käteen, vaikkei parisuhdetta lopulta löytynytkään, Miika muisteli tuolloin MTV Uutisille.

Lue myös:

    Uusimmat