Ensitreffit alttarilla -parin kipakka keskustelu oli bensaa Twitterin meemimestareiden liekkeihin – muuttohaaveet Qatariin saivat somekansan tyrmistymään

2:15
Ensitreffit alttarilla -Karl ei löydä tekemistä Turusta

Venla ja Karl käyvät Ensitreffit alttarilla -jaksossa vaikean keskustelun suhteensa tilasta ja tulevaisuudesta.

Tiistaina televisiossa nähdyssä Ensitreffit alttarilla -sarjan seitsemännessä jaksossa nähtiin yhden parin välisen tunnelman muuttuvan äkillisesti.

Karl kertoo avioparin yhteisen Ikea-reissun jälkeen kameroille hänellä olevan epämukavat tunnelmat. Mies paljastaa, että hänellä ja Venlalla oli edellisenä päivänä erimielisyyksiä ja väärinkäsityksiä. Karl mainitsee haastattelun yhteydessä jopa luovuttamisen.

Venlan tullessa töistä pariskunnan välinen vaikea tunnelma on lähes käsinkosketeltavissa. Karl on viestitellyt vaimolleen pitkin tämän työpäivää, ja Venla kertoo ”pommittamisen” työpäivän aikana tuntuvan ahdistavalta.

Venla kokee Karlin olevan epävarma vaimonsa tunteista.

Twitter-kansa otti Venlan ja Karlin riidan oitis tähtäimeensä.

–  Tuotantotiimi seuraamassa Karlin ja Venlan kohtaamista riidan jälkeen, yksi katsoja kirjoittaa epäilevästi vilkuilevaa miestä esittävän videoklipin saattelemana.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Venla kertoo haastattelussa, että häntä odottaisi mahdollinen työtarjous – Lähi-idässä sijaitsevassa Qatarissa. Kuten arvata saattaa, tämä ei Venlan mukaan ollut omiaan tukemaan hänen aviomiehensä epävarmuutta.

Mahdollinen Qatariin muutto kirvoitti Twitterissä monen monta heittoa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

–  Aiempien kausien draamat: kaupassa käyminen, polkupyörä ja Napakymppi. Tällä kaudella: ”Muutan Qatariin, haittako?”, eräs twiittaaja lohkaisee.

Eräs twiittaaja puolestaan kertoo mielipiteensä parista muuttuneen. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– No mitä ihmettä V & K!?!? Just kun liputin teidän puolesta!

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja