Ensimmäinen yö uuden rakkaan luona: Varaudu 9 kiusalliseen asiaan!

Ensimmäinen yö uuden poikaystävän luona sisältää runsaasti erikoisia hetkiä.

Lapsuudessa tuli usein käytyä kavereiden luona yökylässä. Aikuisena tällaista ei juurikaan tule enää harrastettua, mutta joskus romanttisen leffaillan jälkeen ei millään malta mennä kotiin, vaikka yöpuku tai hammasharjakaan eivät olisi mukana.

Ensimmäinen yö uuden poikaystävän kainalossa jää takuulla mieleen vuosikausiksi, joko hyvässä tai pahassa. Yleensä ensimmäinen yö tulee vastaa täysin yllättäen ja siihen ei ennätä valmistautua kunnolla. Hammasharja ja meikit on kotona, mutta on niin hankala vastustaa kiusausta jäädä hänen rinnalleen yöksi.

Et jaksa mennä kotiin

Kello on jo 1 aamuyöllä ja et enää jaksa mennä kotiin. Haluat jäädä suukottelemaan ja halimaan ihanaa uutta poikaystävääsi ja hän pyytääkin sinut ystävällisesti yökylään. Muistat vasta tässä vaiheessa, että sinulla ei ole mukanasi mitään muuta kuin päälläsi olevat vaatteet.

Hampaiden pesu on melkoinen prosessi

Voi ei, hammasharja on kotona ja henki haisee aivan sipseiltä. Ryntäät vessaan ja yrität epätoivoisesti löytää kaapista suuvettä, mutta tyydyt loppujen lopuksi kuitenkin ”pesemään” hampaasi hammastahnan ja sormiesi avulla.

Hän tarjoaa yövaatteet

Sinulla ei tietenkään ole mukana muuta kuin tiukat, epämukavat ja näyttävät vaatteet. Eihän niissä nyt ole lainkaan kiva nukkua, mutta onneksi hän ojentaa sinulle ison t-paitansa ja valtavat shortit. Paita ja housut eivät kuitenkaan helli muotojasi lainkaan. Parhaassa tapauksessa näytätkin katu-uskottavalta rap-artistilta, mutta kaikki eivät ole niin onnekas. Äärimmäisen haastavassa tapauksessa miehen ojentamasta paidasta näkyy vielä läpi.  

Pitäisiköhän minun pestä meikit?

Mies ei ole vielä koskaan aiemmin nähnyt sinua ilman meikkiä. Tiedät, että ihosi kannalta olisi äärimmäisen tärkeää pestä meikit pois, mutta et ole varma uskallatko tai ennätätkö halailulta kuitenkaan.

Kummalla puolella sänkyä hän nukkuu?

Olet vieras, joten hänen tulisi antaa sinun nukkua kummalla puolella tahansa. Nukutteko molemmat mieluummin vasemmalla puolella sänkyä? No, tämä info olisi kantautunut korviisi joka tapauksessa jossain vaiheessa.

Nukkumaanmenoaika

Olette käymässä nukkumaan, mutta et ole varma haluaako hän esimerkiksi nukkua koko yön lusikassa kasvot vastakkain. Uni ei meinaa tulla, sillä ilmavaivat, vatsan murahtelu, kuolaaminen ja kaikki mahdolliset kauhukuvat vilisevät mielessäsi.

Kuorsaako hän?

Ensimmäisen yön aikana saatat huomata, että hän esimerkiksi kuorsaa, narskuttaa hampaita, ei päästä äännähdystäkään, pieraisee tai on levoton nukkuja. Millaisia ajatuksia tällainen käytös sinussa aiheuttaa?

Miltä minä näytänkään aamulla?

Hän näyttää yhtä hyvältä kuin aiemmin, mutta sinun kasvoillesi on ilmestynyt painaumia tyynystä, henki haisee, meikit ovat tuhraantuneet ja hiukset lässähtäneet. Joskus saattaa tuntua siltä, että elämä ei ole kovinkaan reilua.

Kotimatka alkakoon

Puet yllesi eilisen vaatekerran ja ajattelet kaikkien katsovan sinua epäilyttävästi ja syyllistävästi, vaikka et ole tehnyt mitään väärää. 

Lue myös:

    Uusimmat