Ensi kuun "teknosää": Odotettavissa ajoittaista Apple-kohinaa

Applen jokasyksyinen mediatapahtuma on lähestymässä kovaa vauhtia.

Buzfeed-sivusto kertoo, että yhtiö pitää julkistustilaisuutensa luultavasti 9.9. Yhtiö piti vastaavan tilaisuuden viime vuonna samana päivänä.

Tilaisuudessa keskitytään ilmeisesti seuraavan sukupolven iPhonen julkistukseen. Uudessa luurissa uskotaan olevan paineherkkä Force Touch -kosketusnäyttö, päivitetty kamera ja paranneltu siru langattomille yhteyksille.

Buzfeedin lähteiden mukaan Apple esittelee luultavasti tuoreimmat iPad-tabletit.

Tilaisuudessa saatetaan esitellä myös uuden sukupolven Apple TV. Kyseessä on odotettu päivitys, sillä nykyinen Apple TV ei ole juurikaan muuttunut vuodesta 2012.

Uudessa Apple TV:ssä on lähteiden mukaan tehokkaampien ominaisuuksien lisäksi mm. Siri-ääniohjaus ja paranneltu kaukosäädin.

Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin julkistustilaisuuden myötä on taas luvassa ainakin jonkinlaista Apple-hysteriaa.

Mutta alkaako hysteria jo osoittaa selviä laantumisen merkkejä? Pelkkien uusien versioiden esittely jo pitkään markkinoilla olleista tuotteista (iPhone, iPad, Apple TV) ei välttämättä riitä synnyttämään takavuosilta tuttua hypetystä. Tämä jää nähtäväksi.

Lue myös:

    Uusimmat