Ennätystasainen lohko on sysännyt ranskalaisjätin kuilun partaalle – ”PSG on ongelmissa”

Liverpoolin, Napolin, PSG:n ja Crvena Zvezdan muodostama C-lohko on osoittautunut Mestarien liigan tasaisimmaksi. C Moren asiantuntijat pohtivat lohkon loppuratkaisuja Mestarien pöydän ääressä.

Neljän ottelukierroksen jälkeen lohkon kärjessä keikkuvat Liverpool ja Napoli kuudella pisteellä. PSG on kaksikosta pisteen päässä kolmantena ja Crvena Zvedza puolestaan on pisteen PSG:tä perässä.

Tällä hetkellä suurimmassa putoamisvaarassa on PSG, joka kohtaa keskiviikkona Liverpoolin kotikentällään. Mikäli Liverpool kukistaa PSG:n ja Napoli voittaa oman ottelunsa, on PSG:n jatkohaaveet Mestarien liigassa lopullisesti kuopattu. C Moren asiantuntija Mika Väyrynen povaa PSG:lle vaikeuksia.

– Me olemme nähneet lohkon aikaisemmissa peleissä, että PSG:llä on ollut suuria vaikeuksia joukkueita vastaan, jotka prässäävät kovaa ylhäältä. Uskon, että Liverpool lähtee samalla tyylillä, mille he ovat huomanneet, että PSG:tä voidaan haavoittaa. Uskon, että PSG on ongelmissa, Väyrynen pohtii.

PSG palkkasi kesällä uudeksi päävalmentajakseen saksalaisen Thomas Tuchelin, jonka alaisuudessa PSG:n odotettiin nousevan Mestarien liigan suureksi voittajasuosikiksi. Väyrynen uskoo Tuchelin työn olevan vaarassa, jos jatkopaikka ei aukea.

– Luulen, että hän saa ilman muuta lähteä. Pelkkä Ranskan liigan mestaruus ei tule riittämään. Hänet on hommattu sinne sen takia, että Euroopassa tulee menestystä.

Lue myös:

    Uusimmat