Lukas Hradeckyn pitkäaikainen unelma ei toteutunut – Petri Pasanen nimeää Mestarien liigan suurimman ennakkosuosikin

Mestarien liigan alkulohkot arvottiin torstaina Monacossa. C Moren jalkapalloasiantuntija Petri Pasanen analysoi lohkot MTV Uutiset Livelle. 

Yksi mielenkiintoisimpia lohkoja alkavana syksynä on F-lohko, jossa kohtaavat Barcelona, Dortmund, Internazionale ja Slavia Praha.

Suomalaisittain mielenkiintoa herättävät Leverkusenin Lukas Hradeckyn ja Genkin laitapuolustajan Jere Urosen otteet.

Hradecky kohtaa D-lohkossa Juventuksen, Atletico Madridin ja Lokomotiv Moskovan.

– Hradecky on sanonut toivoneensa pitkään pääsyä Camp Noulle. Se ei nyt toteutunut, mutta hän pääsee kohtaamaan Atletico Madridin ja Juventuksen kaltaisia joukkueita sekä torjumaan Cristiano Ronaldon laukauksia, Pasanen sanoo MTV Uutiset Livelle.

– Jos hän on sitä pitkään odottanut, hän on myös siihen valmistautunut. Uskon, että Hradecky nauttii, eikä jännitä otteluita liikaa, Pasanen sanoo.

Pasasen mukaan Leverkusenilla on paljon työtä edessään, jos se mielii jatkoon.

– Leverkusenin pelit ovat viihdyttäviä. He menevät päästä päähän ja kaksi topparia saattavat joskus kohdata neljä vastustajan hyökkääjää. Samalla taktiikalla tässä lohkossa ei tule olemaan saumaa. 

Toinen mielenkiintoinen anti suomalaisittain on Belgian mestari Genkin suomalaispuolustaja Jere Uronen, joka kohtaa E-lohkossa Salzburgin, Napolin ja Liverpoolin. Lohko on Pasasen oma suosikki. 

– Olen seurannut Salzburgia, ja se joukkue tulee yllättämään monet pelitavallaan. Hyviä nuoria pelaajia ja seuran identiteetissä on viihdyttävä ja vauhdikas jalkapallo, Pasanen sanoo.

Hallitseva mestari Liverpool oli viime vuonna brassivahti Alissonin isovarpaan mitan päässä alkulohkossa Napolille putoamisesta. Nyt italialaisilla on revanssin mahdollisuus, mutta saksalaisluotsi janoaa joukkoineen uusia voittoja.

Jürgen Klopp haluaa rakentaa dynastian. Real Madrid voitti Mestarien liigan kolme kertaa peräkkäin, Klopp haluaa pystyä samaan, Pasanen uskoo.

Huolimatta siitä, meneekö Neymar Barcelonaan, Manchester City on Pasasen papereissa suurin ennakkosuosikki Mestarien liigan voittajaksi.

Lue myös:

    Uusimmat