Mainos

Ennätyspotin voittaja yhä kateissa – Veikkaus: Luvassa silti vain pullakahvit, ei samppanjaa

Viime lauantaina arvotun loton 14,1 miljoonan euron ennätyspotin voittaja ei ole vieläkään ilmoittautunut Veikkaukselle.

– Kyllä täällä valmiudessa ollaan onnittelemaan ja mielellään se jo tehtäisiin. On se aina kiinnostavaa ja onhan tämä nyt aivan omaa luokkaansa, kun kyseessä on tällainen ennätyspotti, Veikkauksen tiedottaja Tero Talaslahti kertoo.

Samppanjat eivät ole kuitenkaan Veikkauksen konttorilla valmiina kylmässä poksauttelua varten, vaan voittajalle tarjotaan erityisessä kabinetissa voittokahvit.

– Voittaja saa tämmöiset hyvin normaalit ja perinteiset suomalaiset kahvit ja pullat päälle. Ja jos voittaja sattuu tulemaan kauempaa, niin pikkusuolaistakin pöytään kyllä katetaan. Mutta samppanjat eivät poksahtele meillä, eikä kahvin kanssakaan ole aveceja.

Kahveja juodaan Veikkauksella kuitenkin varsin usein, sillä esimerkiksi viime vuonna yli 60 uutta miljonääriä kävi Veikkauksella kahvinsa nauttimassa.

Ei vielä poikkeuksellista

Tuusulalaisessa Onnen kukka -kukkakaupassa pelatun voittorivin pelaaja ei käyttänyt Veikkaus-korttia, joten hänen täytyy voittonsa saadakseen tulla itse se lunastamaan.

– Tässähän ei nyt vielä hirveän pitkä aika ole mennyt siitä voitosta, että voi olla, että voittaja seuraa tilannetta ihan tyynesti ja katselee minkälainen kohina asiasta on, Talaslahti pohtii.

Yhteyden ottamatta jättäminen alkupäivinä ei olekaan mitenkään poikkeuksellista, sillä moni voittaja ei saavu kuponkiakaan heti konttorille kiikuttamaan.

– Se vaihtelee paljon. Osa ihmisistä haluaa tulla heti ja osa sitten pureskelee ja mietiskelee sitä voittoa. Osalla on sellainen ajatus, että kun on kulunut se kolmen viikon karenssiaika, niin tulee sitten kun se on kulunut loppuun ja saa sitten rahat heti silloin, Talaslahti kertoo.

Voittorivin sisältävän lottolapun voisi kuitenkin kuvitella polttelevan omassa hallussa. Voittaneen tositteen säilyttämisestäkin on monta tarinaa.

– Voittajien haastatteluissakin jotkut ovat julkisesti kertoneet, että joku voi pitää sitä lompakossa ja joku vie sen heti pankin holviin. Yleisesti tuntuu siltä, että kyllä ihmiset haluavat voittotositteestaan hyvää huolta pitää ja moni tositteella voiton lunastanut onkin sanonut, että seuraavan kerran pelaan kyllä sitten Veikkaus-kortilla.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.