Englantilaistähden peliesitys veti päävalmentajan sanattomaksi – "Hän on maailman paras pelaaja"

Englannin Lucy Bronze oli upeassa vireessä, kun Englanti voitti Norjan 3-0-lukemin ja eteni naisten MM-kisojen välieriin.

Oikeana laitapuolustajana pelaava Bronze teki upean esityön ensin Jill Scottin 1-0-osumaan. Bronze kruunasi vielä upean iltansa laukomalla Englannin kolmannen maalin upealla kaukolaukauksella. Englannin päävalmentaja ja entinen huippupuolustaja Phil Neville hurmioitui pelaajansa suorituksesta.

– Näimme tänään, että Lucy Bronze on maailman paras pelaaja. Ei epäilystäkään. Maailmassa ei ole yhtään hänen kaltaista pelaajaa. Minäkin pelasin laitapuolustajana, mutta en ikinä tuolla tasolla, Englannin maajoukkuevalmentaja Phil Neville ylistää.

Bronze paljasti ottelun jälkeen, että näyttävään 3-0-maaliin johtanut kuvio oli tarkkaan harjoiteltu.

– Kaikki intohimo näkyi siinä laukauksessa. Harjoittelin tuota aamulla, kun kokeilin paria tuollaista vetoa. Harjoitus tekee mestarin, Bronze toteaa.

Englanti eteni ensimmäisenä joukkueena MM-välieriin. Ranska ja USA kohtaavat omassa välieräottelussaan perjantaina. Italia ja Hollanti sekä Saksa ja Ruotsi ratkaisevat loput välieräjoukkueet omissa kohtaamisissaan lauantaina.

Lue myös:

    Uusimmat