Englantilainen eläintarha antoi nimetä torakoita entisen kumppanin mukaan – "En voisi olla niin julma torakalle"

Enitsen mukaan nimetty torakka on täydellinen ystävänpäivälahja erosta toipuvalle kaverille.

Kaikille ystävänpäivä ei ole sydämiä tursuava, hattaran sisuskaluilta näyttävä romantiikan huippuhetki.

Niille, jotka ovat viettäneet ystävänpäivää pikemminkin nuollen haavoja ikävän eron jäljiltä, englantilaisella eläintarhalla on pulmaan täydellinen ratkaisu, kertoo Metro.

Hemsleyn suojelukeskus Kentissä tarjosi nimittäin mahdollisuutta purkaa ikävät tunteet ex-kumppania kohtaan nimeämällä torakan eksän mukaan. Tuotot ystävänpäivän kunniaksi järjestetystä tempauksesta menevät hyväntekeväisyyteen.

Suosittu tempaus jo vuosia

Torakoiden nimeäminen entisen kumppanin mukaan ei ole mikään uusi juttu, vaan Kentissäkin tempaus on järjestetty ensimmäisen kerran jo vuonna 2019. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hemsleyn suojelukeskuksessa torakan sai nimetä huokeaan 1,50 punnan hintaan, eli noin 1,80 eurolla. Lahjoitusta vastaan saa todistuksen "torakkakummiudesta" ja eksän nimi ilmestyy eläintarhan torakka-aitauksen viereen.

Torakka siis ilmeisesti elää päivänsä loppuun onnellisesti, eikä joudu esimerkiksi eläintarhan toisten asukkien lautaselle.

Vuonna 2019 ystävänpäivän tempauksen kautta kerättiin yli 20 000 puntaa hyväntekeväisyyteen. Pikkumaisesta eleestä huolimatta torakannimeäjät ovat käytännössä siis hyväntekijöitä.

Somessa ideasta riemastuttiin, vaikka yksi seuraajista pohtikin, onko torakka todella ansainnut sitä.

– Voi, en voisi olla niin julma torakalle, että nimeäisin sen eksäni tai kenenkään heidän mukaansa, eräs kirjoitti Facebookissa.

Lue myös:

    Uusimmat