Mainos
UCL

Kaikki ottelut suorana C Moressa

Katso lisää

Englantia, saksaa ja kirosanoja sekaisin! Salzburg-luotsin tulikivenkatkuinen puoliaikapuhe nosti joukkueen ihmeen partaalle Liverpoolissa – "Me tulimme v***u pelaamaan"

Videolla Liverpoolin ja Salzburgin välisen ottelun maalikooste.

Red Bull Salzburg oli erittäin lähellä onnistua hurjassa kirissään, kun se koki Mestarien liigassa niukan 3-4-tappion Liverpoolille. Salzburg-luotsi Jesse Marsch sytytti joukkueensa vakuuttavalla puoliaikapuheellaan.

Salzburg aloitti ottelunsa karmivasti, sillä turnauksen hallitseva mestari Liverpool karkasi ensimmäisellä puoliajalla jo 3-0-johtoon ja ottelu näytti jo ratkenneen. Hee-Chan Hwang herätti kuitenkin pienen toivonkipinän 1-3-kavennuksellaan ennen avausjakson päättymistä.

Puoliajalla esiin astui Salzburgin yhdysvaltalaisluotsi Jesse Marsch, joka loi uskoa omiinsa vakuuttavalla puheella. Kirosanoja, englantia ja saksaa tunteikkaassa puheenvuorossaan käyttänyt valmentaja halusi suojattiensa parantavan otteitaan.

– Tämä ei ole mikään v***n ystävyysottelu, tämä on Mestarien liigan ottelu. Meidän on pelattava paljon fyysisemmin. Kunnioittamme heitä liikaa, Marsch täräyttää puheessaan.

– Ovatko he hyviä? Kyllä, mutta se ei tarkoita sitä, että meidän pitäisi olla heille kivoja.

– Heidän on tiedettävä, että me v***u olemme täällä kilpaillaksemme. Me tulimme v***u pelaamaan. Nyt me nostamme taisteluamme ja tahtoamme, Marsch vakuuttelee omiaan.

Marschin vakuuttava puhe herätti kuin herättikin Salzburgin taistelemaan. Se nousi jo parhaimmillaan Liverpoolin rinnalle, kun Erling Braut Håland tälläsi 3-3-tasoituksen tunnin kohdalla. Aivan loppuun asti se ei kuitenkaan riittänyt, sillä Mohamed Salah pelasti Liverpoolin sulamiselta 4-3-voittomaalillaan.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja