Bear-koira kävi trimmauksessa – ulkomuoto muuttui käynnillä täysin: "Kieltäydyn uskomasta, että se on sama koira"

Näin etsit punkkeja koiran turkista 2:02
Katso myös: Videolla näytetään, miten koiran turkista voi etsiä punkkeja.

Bear-koiraa jouduttiin trimmaamaan rankalla kädellä.

TikTokissa ovat jo tovin aikaa villinneet "kauhutarinat" koirien trimmausreissuista.  Videot epäonnistuneista trimmauksista ovat keränneet miljoonia katselukertoja.  

Nyt Mirror kertoo, että videopalvelussa nauretaan Bear-koiran trimmauskäynnille, joka kieltämättä jätti koiran aivan eri näköiseksi – tosin trimmaajan sijaan vika oli tällä kertaa omistajassa.

– Toivoimme, että Bearin ensimmäinen reissu trimmaajalle menisi hyvin. Se ei mennyt, omistaja toteaa videolla, jonka aluksi Bear näyttäytyy täydessä turkissaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videon päätteeksi kynitty Bear näyttää aivan eri koiralta. Omistajan arvion mukaan lemmikki näyttää aivan Se-kauhuleffoista tutulta klovnilta.

"Kieltäydyn uskomasta..."

Videota on katsottu 255 000 kertaa.

– Raukkaparka näyttää olevan häpeissään huonosta leikkauksesta. Kaikki me olemme olleet samassa tilanteessa. Ainakin se saa käyttää siistiä t-paitaa nyt, eräs kommentoija totesi.

– Kieltäydyn uskomasta, että se on sama koira, ihmetteli yksi.

Kommentoijat ovat huomauttaneet, että vika Bearin rajuun muodonmuutokseen on itse asiassa omistajassa, sillä omistaja ei ollut harjannut koiraansa oikeaoppisesti. Siksi takkuisen aussiedoodle-rotuisen koiran turkki oli pakko ajaa pois. Myös omistaja kertoo olevansa tästä nyt tietoinen.

Lue myös:

    Uusimmat