Emmi Granlund avaa elämäänsä Yhdysvalloissa – näin hän pyörittää lapsiperhearkea ja kansainvälistä uraa taiteilijana: "Pyrin ulos tietyistä normeista"

8:23
Katso Emmi Granlundin haastattelu kokonaisuudessaan videolta.

Sisustusarkkitehti ja -suunnittelija Emmi Granlund luo uraa kuvataiteilijana ja muusikkona.

Taiteilija Emmi Granlundilla on monta rautaa tulessa. Granlund asuu miehensä NHL-jääkiekkoilija Mikael Granlundin sekä heidän poikiensa Milon ja Noelin kanssa Yhdysvalloissa miehen jääkiekkouran vuoksi.

Emmi on saanut omat uratavoitteensa toteutumaan perheen hektisen arjen ympärille.

– Kaikista eniten olen äiti. Muita juttuja teen sitten kun pojat nukkuvat. Vaikka onhan meillä täällä toki hyvä lähipiiri Suomessa auttamassa ja Jenkeissäkin on paljon apua.

Ura muusikkona on taiteilijan suurin tavoite.

–Totesin kolme vuotta sitten, että minulle musiikki on taiteen korkein muoto. Kolme vuotta sitten tuli sellainen fiilis, että olisi makeeta osata tehdä biisi itse ja sitten vaunulenkillä alkoi päässä soimaan sellainen biisi.

– Näiden kolmen vuoden aikana minulle on tullut joku 40 biisiä ja koko ajan tulee lisää.

Emmi ei halua rajoittaa itseään tiettyyn muottiin vaan pyrkii rohkeasti kokeilemaan kaikkea.

– Minulla on aina ollut sellainen ajatus, että miksi ei kokeilisi, että mihin pystyy. Jos toi pystyy siihen, niin miksi minä en pystyisi. Ajatusmaailma on sellainen, että ei rajoita itseään mihinkään laatikkoon, vaan pyrkii ulos tietyistä normeista.

Miten Emmin perhearki sujuu lasten kanssa ja miten hän on toipunut vaikeasta elämäntilanteesta, mikä kohtasi perhettä vuonna 2020, kun Granlundit menettivät tyttölapsen. Katso koko haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja