Emma Heming Willisin jakama video miehestään Bruce Willisistä ihastuttaa: "Pelko ei ole koskaan pysäyttänyt"

Näyttelijä Bruce Willis myös laulaa ilmeisen mielellään.

Malli Emma Heming Willisin aviomies Bruce Willis innostui aikoinaan laulamaan The Temptations -laulukokoonpanon kanssa. The Temptations on yhdysvaltalainen soul-lauluyhtye, joka perustettiin vuonna 1961. Kokoonpano keikkailee edelleen, vaikka alkuperäisistä jäsenistä vain yksi, Otis Williams, 80, on enää elossa.

Emma jakoi 14. kesäkuuta Instagram-tilillään videon, jossa Bruce kutsuu The Tempationsin  laulajat lavalle ja alkaa laulaa yhdessä heidän kanssaan.

Videon saat käynnistettyä klikkaamalla nuolesta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Mottoni on, että älä anna pelon pysäyttää sinua. Miksi? Koska pelko pysäyttää minut jatkuvasti. Mikä on yksi syy siihen, että rakastuin aviomieheeni, koska pelko ei ole koskaan pysäyttänyt häntä, Emma kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

Emma jatkaa miehensä ylistystä.

– Tarkoitan, että minkälaista, aivan eritasoista itsevarmuutta täytyy olla, että pystyy johtamaan laulua The Tempationsin kanssa? Voitte sanoa, mitä haluatte, mutta tämä tyyppi on aina mennyt intohimonsa johdattamana ja ei ole koskaan antanut vastustajien pysäyttää häntä, no, missään, Emma kirjoittaa julkaisussaan.

Hän pyytää seuraajiaan vielä nauttimaan videosta.

– Ja minulla on niin paljon kunnioitusta, rakkautta ja ihailua tuota miestä kohtaan kaiken tämän takia. Nauttikaa tästä pienestä laulusta, joka sulattaa sydämeni, Emma päättää julkaisunsa kauniisiin sanoihin.

Emman seuraajat ovat kommentoineet videota kiivaaseen tahtiin. Yhdellä seuraajalla oli jopa mieleenpainuva tarina kerrottavana.

– Äidilläni on ihmeellinen tarina hänestä! Vanhempani kävelivät The Mint -ravintolaan Haileyssa tilatakseen juotavaa. Baari oli suljettu, koska Bruce esiintyi siellä myöhemmin tuona iltana. Tarjoilija pyysi vanhempiani lähtemään ja palaamaan katsomaan esitystä. Bruce käveli kulman takaa ja sanoi: anna näille kahdelle juomat! Hän lisäsi heidät sitten omalle listalleen ja varasi heille eturivin pöydän illaksi. Äitini alkaa loistaa aina, kun hän kertoo tätä tarinaa!

– Niin upea energia.

– Voi hyvänen aika, katsokaa noita tiukkoja farkkuja!

Lue myös:

    Uusimmat