Karina julkaisi rehelliset bikinikuvat – kuvien välissä yhdeksän vuotta ja kymmenen kiloa: ”En ole koskaan tuntenut oloani paremmaksi”

0:25
Oletko bikinikunnossa? Tämä video paljastaa.

Australialaisnainen hehkuttaa runsaampaa ulkomuotoaan.

Australialainen bikinisuunnittelija ja somevaikuttaja Karina Irby on saanut ylistystä julkaistuaan rehellisen ja puhuttelevan kuvaparin, uutisoi News.com.au. Kuvien välillä on kymmenen kiloa ja yhdeksän vuotta.

– Tänä aamuna Facebook muistutti minua muistosta yhdeksän vuoden takaa. Olin niin shokissa nähtyäni, kuinka pikkuruinen olin teini-ikäisenä, Karina kirjoittaa Instagramissa.

Yhdeksän vuoden takaisessa kuvassa Karina painaa 54 kiloa, tuoreemmassa kuvassa 64 kiloa.

"Ei ollut mahdollista minulle"

Nainen kertoo muistavansa, kuinka vartalo ikääntyessään muuttui ja painoa ja kurveja alkoi tulla lisää. Tämä taas johti siihen, että Karina oli epävarma ulkonäöstään.

– Terve tissit, takapuoli, lantio ja reidet, Karina toivottaa nyt.

– Tunsin ennen niin paljon paineita pysytellä teini-iän lookissani, mutta se ei ollut vain epäterveellistä, vaan se ei myöskään ollut mahdollista minulle.

Jos kuvapari ei näy, voit katsoa sen täältä

– 54 kilosta 64 kiloon, enkä ole koskaan tuntenut oloani paremmaksi henkisesti ja fyysisesti, Karina hehkuttaa miljoonalle seuraajalleen.

Kuvaparin julkaisun tarkoitus? Karina haluaa kannustaa seuraajiaan olemaan armollisempia itselleen.

– Yritän sanoa, että lakatkaa olemasta itsellenne niin ankaria. Vartalosi on kaunis ja se pitää sinut hengissä! Palvo sitä hitosti! Toivoisin, että olisin itse tehnyt niin aiemmin.

Aiemmin Karina on esitellyt 2 sekunnin muutostaan toisessa kuvaparissa sekä

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja