Emily ratkaisi varkaustapauksen juteltuaan niin uhrin kuin tekijänkin kanssa Tinderissä: "Kuulosti liian hullulta ollakseen totta"

2:38
Yllä olevalla videolla selvitetään, millaista Tinder-keskustelu olisi livenä.

Tinder-keskustelut kahden eri miehen kanssa päätyivät suureen paljastukseen.

Deittisovellusten avulla löytää paljon mielenkiintoisia tuttavuuksia. Toisinaan Tinder-keskusteluista seuraa treffit hautajaisiin tai varsinaisia kauhutarinoita, mutta joskus keskustelut ovat suorastaan timanttisia.

Ainakin Emily Cochranin käymät keskustelut kahden eri Tinder-matchin kanssa poikivat jotain mahtavaa: nimittäin selvyyden kadonneiden juomien tapaukseen.

Emily jakoi kuvakaappaukset käymistään keskusteluista Twitterissä, jossa twiitti on ansainnut jo liki 450 000 tykkäystä. Ensin nainen oli saanut matchin ja alkanut keskustella 19-vuotiaan Drew-nimisen miehen kanssa. Keskustelu kääntyi La Croix -nimiseen kivennäisvesimerkkiin, jolloin Drew paljasti löytäneensä jalkakäytävältä laatikollisen kyseistä maustettua kivennäisvettä.

Löysi myös uhrin

Emily sai kuitenkin puolen tunnin sisään matchin myös 20-vuotiaan Raymondin kanssa, joka puolestaan harmitteli jättäneensä juomiaan ulos pariksi minuutiksi vain huomatakseen, että joku oli vienyt ne.

"Oliko se La Croix -merkkistä?" Emily tiedusteli Raymondin äimistellessä, miten tämä oli saattanut arvata sen.

Emily laski yksi plus yksi ja jakoi keskustelut Twitterissä. "Juttelen miehen kanssa, jonka La Croix varastettiin ja miehen kanssa, joka ne varasti. Voitteko uskoa tätä?"

"Kuulosti liian hullulta ollakseen totta"

Emily myös saattoi varkaan ja uhrin yhteen.

– Kerroin molemmille miehille juttelevani heidän kanssaan, eikä kumpikaan uskonut minua, koska se kuulosti liian hullulta ollakseen totta, Emily kertoi Bustle-sivustolle.

Miehet kuitenkin tapasivat ja korkkasivat yhdessä kivennäisvedet! Emily kertoo miesten viettäneen aikaa yhdessä ensitapaamisen jälkeenkin. He kun asuvat aivan lähekkäin.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

"En osaa päättää, kummasta pidän enemmän"

Emily ei ole kuitenkaan tavannut kumpaakaan miehistä. He asuvat naisesta noin 50 kilometrin päässä. Nyt kolmikolla on ryhmäkeskustelukin yhdessä. Mutta kumman Emily valitsisi?

– En osaa päättää, kummasta pidän enemmän. He ovat molemmat todella söpöjä, Emily sanoo.

Raymond ainakin vakuuttaa Bustlelle haluavansa viedä Emilyn ulos.

Lähteet: Bustle, The Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja