Emiliano Salan kuolemanlennon varannutta agenttia syytetään petoksesta – väitettiin aiemmin uhanneen tappaa kaikki jalkapalloilijan uudessa seurassa

1:24
Videolla Emiliano Salan muistohetki jalkapallon Mestarien liigassa.

Jalkapalloilija Emiliano Sala menehtyi alkuvuodesta tapahtuneessa lentoturmassa. Lennon varannutta jalkapalloagentti Willie McKaytä syytetään nyt kahdesta petoksesta, kertoo Daily Telegraph.

McKay oli vasta ollut aiemmin otsikoissa, kun hänestä tehtiin ilmoitus uhkailusta. Hän olisi uhannut polttaa Valioliigaseura Cardiff Cityn ja tappaa kaikki seuran ihmiset. Sala oli nimenomaan siirtynyt Cardiffiin ranskalaisesta Nantesista. Jos McKay tuomitaan petoksista, voi hän saada maksimissaan kahden vuoden vankeusrangaistuksen.

Skotti McKay oli saanut viime kuussa varoituksen häirinnästä sen jälkeen, kun häntä syytettiin Cardiffin johtoportaan uhkailemisesta. Poliisi kertoi, että tapahtumia ei tutkittu tappouhkauksina, vaikka väitteiden mukaan McKay olisi soittanut yhdelle henkilöistä ja uhannut tappaa heidät kaikki. Hän olisi myös sanonut, etteivät tiedä kenen kanssa he ovat tekemisissä.

Ranskalaislehti L'Equipe julkaisi viime kuussa Salan ja McKayn väliset sähköpostiviestit. McKay oli lähestynyt pelaajaa toteamalla suoraan, että häntä ei kiinnosta Salan henkilökohtaisten asioiden hoitaminen. Hän oli kertonut, että hänenlaisensa agentit ovat kiinnostuneet vain rahasta. McKay oli myös rohkaissut Salaa katkaisemaan sopimuksensa nykyisen agentin kanssa.

Sala menehtyi 28-vuotiaana.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja