EM-fanit yllättivät saksalaistoimittajan suorassa tv-lähetyksessä: vilautus paljasti kaiken

Skotlannin kannattajilla oli ilo ylimmillään vielä ennen EM-kisojen avausottelun murskatappiota kisaisäntä Saksaa vastaan. Skottifanien riehakkaasta tunnelmasta Münchenissä raportoinut Die Weltin toimittaja Steffen Schwarzkopf koki yllätyksen suorassa tv-lähetyksessä.

Skotlantilaiskannattajat olivat riehakkaissa tunnelmissa ennen perjantai-iltana pelattua jalkapallon EM-kisojen avausottelua, mistä raportoi paikan päällä Münchenissä myös saksalaislehti Die Weltin toimittaja Steffen Schwarzkopf.

Shwarzkopf juonsi kaupungilta suoraa tv-lähetystä lehden verkkosivuille, kun joukko skotlantilaiskannattajia saapui kameran eteen laulamaan ja tekemään toimittajalle jäyniä. Seuraavaksi Schwarzkopf kiinnitti kameran huomion siihen, kuinka Saksan fanipaitaan sonnustautunut henkilö oli pukeutunut Skotlannin kansallisasuun kilttiin. 

Kun kamera panoroi alaspäin kilttiin, joku skottifaneista reagoi nopeasti ja päätti todistaa, että legenda kiltin käytöstä piti tälläkin kertaa kutinsa – sen alla ei ollut alushousuja.

– Voi luoja, Schwarzkopf päivitteli, mutta jatkoi välittömästi raportoimistaan entiseen tapaan.

Sosiaalisessa mediassa huvittanut vilautus lähti leviämään perjantaina kulovalkean tavoin, ja myös Schwarzkopf jakoi videon tilanteesta.

– Rakastan työtäni! kokenut toimittaja totesi.

Münchenissä oli perjantaina paikallisten viranomaisten arvioiden mukaan jopa 50 000 Skotlannin kannattajaa paikan päällä, joista vain osa pääsi todistamaan maajoukkueensa edesottamuksia Saksaa vastaan Allianz Arenalle.

Kisaisäntä Saksa ei tuntenut armoa altavastaajaa kohtaan, vaan latoi taululle tylyt 5–1-lukemat.

Lue myös:

    Uusimmat