Elton John ja Britney Spears julkaisivat historiallisen yhteisbiisin – taustalla halu auttaa: "Britney oli rikki"

Britney Spears käynnistää musiikkiuraansa uudelleen konkarina tunnetun Elton Johnin avustuksella.

Laulaja Britney Spearsinura on ollut suuri kysymysmerkki siitä asti, kun hän vapautui isänsä 13 vuoden holhouksesta viime syksynä. 

Spearsin edellisestä albumista on kulunut kuusi vuotta, mutta nyt tähti polkaisi uransa uusille urille konkari sir Elton Johnin avustuksella. 

The Guardianin mukaan Spears saapui studiolle päättäväisenä eri ideoiden kera siitä, miten hän laulaisi osuutensa Elton Johnin uutuuskappaleella Hold me closer. Laulusuoritus oli lehden mukaan purkissa alle kahdessa tunnissa.

– Hän lauloi upeasti. Kaikki sanoivat, että he eivät usko, että hän osaa enää laulaa. Sanoin, että hän oli loistava aloittaessaan joten uskon, että hän voi. Ja hän teki ja olin siitä todella innoissani, Elton John kommentoi.

Hold Me Closer on Johnin jatkoa viime vuonna julkaistulle Cold Heart-hitille, jonka duettona nähtiin Dua Lipa. Kappale yhdisti Johnin hitit Rocket Man, Sacrifice, Kiss the Bride ja Where’s the Shoorah? ja teki hänestä ensimmäisen sooloartistin, joka on yltänyt Iso-Britannian top 10 -singlelistalle kuudella eri vuosikymmenellä.

Konkarilaulaja on tunnettu halustaan auttaa muusikoita, jotka kokevat vaikeuksia henkilökohtaisessa tai ammatillisessa elämässään. Hän on auttanut esimerkiksi George Michaelia, Robbie Williamsia ja  Lewis Capaldia.

– Britney oli rikki. Itse olin rikki kunnes raitistuin. Olin kauheassa paikassa. Olen käynyt läpi tuon murtuneen tunteen ja se on kauheaa. Onneksi olen ollut raittiina 32 vuotta ja se on elämäni onnellisinta aikaa. Nyt minulla on kokemusta neuvoa ihmisiä ja auttaa heitä, koska en halua nähdä taiteilijoita pimeässä paikassa, hän lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat