Britney Spears rikkoi somehiljaisuuden – kertoo nyt voinnistaan huolestuneille faneille

Supertähti Britney Spears julkaisi helsinkiläisen Tanelin kuvan – nyt hän kertoo, olisiko kuva pitänyt kreditoida 5:49
Supertähti Britney Spears julkaisi helsinkiläisen Tanelin kuvan – nyt hän kertoo, olisiko kuva pitänyt kreditoida

Britney Spears katkoi huhuilta siivet. 

Pophtähti Britney Spearsin fanit ovat olleet huolissaan, kun hän on loistanut poissaolollaan sosiaalisessa mediassa muutaman viikon ajan. 

Poptähti rikkoi kuitenkin hiljaisuuden muutama päivä sitten, kun hän julkaisi Instagram-tililleen videon, jossa kertoo kaiken olevan hyvin. 

–Tiedän, että täällä on kommentoitu paljon asioita minusta. Haluan vain kertoa teille, että olen kunnossa. Olen onnellisempi kuin koskaan olet ollut, Spears kertoo videolla. 

– Lähetän teille kaikille paljon rukouksia, toivoa ja paljon rakkautta, hän jatkaa. 

Jos et näe videota, voit katsoa sen tästä

Spearsin hyvinvointi onkin ollut viime ajat fanien puheenaiheiden keskiössä ja sosiaalisessa mediassa kulkeekin kampanja Free Britney -kuvatunnisteella, jonka avulla yritetään saada Britneyä pois holhouksen alta. Erityisesti Spearsin somekäyttäytyminen on antanut syttöä spekulaatioille. 

 Spearsin isä Jamie Spears on toiminut tyttärensä holhoojana vuodesta 2008 lähtien. Päätös oli seurausta siitä, kun Spears sai vuonna 2007 hermoromahduksen, jonka yhteydessä hän muun muassa ajeli päänsä kaljuksi ja hyökkäsi paparazzien kimppuun sateenvarjon kanssa.

Hän on kamppaillut nyt jo pidemmän aikaa oikeudessa siitä, ettei hänen isänsä saisi enää tämän holhoojan roolia.New York Times kertoi elokuussa, että Spearsilla tulee oikeuden päätöksellä olla holhooja ainakin helmikuuhun 2021 asti.

Spears on toivonut, että isän sijaan hänen holhoojanaan jatkaisi lisensoitu ja perheen ulkopuolinen holhooja Jodi Montgomery, joka otti Spearsin isän roolin vastaan viime syksynä, kun Jamie Spears kärsi terveysongelmista.

Asianajajansa mukaan Spears vastustikin voimakkaasti sitä, että hänen isänsä otti jälleen tehtävän hoitaakseen.

Lue myös:

    Uusimmat