Britney Spears antoi maistiaisen nykyisistä laulutaidoistaan – spekulaatiot poptähden paluusta käyvät kuumana

"Britney on vapaa nainen!"– näin poptähti ja hänen faninsa juhlistivat 13 vuoden holhouksen päättymistä 2:25
Katso videolta kuinka poptähden fanit juhlistivat idolinsa vapautumisesta 13 vuoden holhouksesta!

Britney Spears postasi uuden version ensimmäisestä hittibiisistään.

Poptähti Britney Spears sekoitti faniensa päät julkaisemalla uuden videon Instagram-tililleen. Videolla Spears laulaa vanhaa Baby One More Time -superhittiään uudistettuna versiona.

– Minä eilen, kun pesin pyykkiä ja erottelin vaatteita. En ole jakanut ääntäni todella pitkään aikaan. Ehkä liian pitkään, postauksen hän kirjoitti julkaisun yhteyteen.

Kuuntele poptähden uusintaversio vanhasta hittibiisistä klikkaamalla postauksessa näkyvästä nuolesta!

Spears kirjoittaa laulavansa erilaista versiota hittikappaleestaan ja kertoo muuttaneensa hieman myös sanoitusta. Lisäksi tähti kertoo suunnitelleensa kappaleen uudelleenversiointia jo 14 vuotta, mutta suunnitelmat kariutuivat perheen vastustukseen.

– Jaan tämän, koska minulla on rakkaus ja intohimo laulamiseen. Oma perheeni teki minusta naurunalaisen. En aio olla uhri, Spears muun muassa kirjoitti.

Spearsin postaus sai fanit villiintymään ja spekulaatiot poptähden paluusta lähtivät lentoon.

– Legenda, yksi totesi.

– Sinun pitää levyttää tämä versio. Rakastamme kuulla ääntäsi, toinen kehui.

– Rakastan sinua. Kiitos kun jaoit tämän ihanan ja voimakkaan version, kolmas hehkutti.

Vaikka Spearsin postaus on kerännyt lukuisia kommentteja ja kehuja hän itse jatkaa postauksessaan, ettei aio julkaista kappaleestaan uusintaversiota, vaikka on nähnyt sen eteen vaivaa jo 14 vuoden ajan.

– Tein valtavasti töitä sen eteen. Nyt on liian myöhäistä. Kuten sanoin, niin he pilasivat sen minulta, Spears viittaa perheeseensä.

Poptähti ei ole tekemisissä perheensä kanssa sen jälkeen, kun hän vapautui holhouksesta ja voitti oikeustaistelun isäänsä vastaan. Spears oli holhouksessa 13 vuoden ajan ja on julkisesti kertonut kokeneensa vääryyttä perheeltään sinä aikana.

Lähde: HuffpostLue myös:

    Uusimmat