Seksikäs-Suklaa haaveilee elokuvan tekemisestä – nämä julkisuudesta tutut henkilöt hän ainakin haluaa leffaan mukaan

Katso videolta, onko Seksikäs-Suklaa itse fleksaaja, ja onko hänellä 3-kympin kriisi.

Seksikäs-Suklaa kokee saavuttaneensa elämässään noin 25 prosenttia kaikesta siitä, mitä hän tavoittelee.

Mediapersoona Seksikäs-Suklaa, eli Luyeye ”Viki” Konssi, tutustui uuden Fleksaajat-ohjelman puitteissa rikkaisiin ihmisiin, jotka myös näyttävät olevansa rikkaita, eli fleksaavat. Ohjelman ensimmäinen kausi alkaa 18. huhtikuuta, ja Konssin kanssa juontamassa ovat myös YouTubesta tuttu Molybros, eli Ibrahim ”Iba” Manza ja Abdirahman Keinaan.

Konssille fleksaaminen on sitä, että ihminen näyttää, mitä kaikkea hän on saavuttanut.

– Jos olet aina halunnut Rolex-kellon ja olet säästänyt tilillesi 50 tonnia ja ostat kellon, niin olet ansainnut sen. En katso sellaista pahalla. Monesti jengi katsoo pahalla, jos joku toinen menestyy, mutta ei se ole minulta pois. Se pikemminkin motivoi minua, Konssi kertoi MTV Uutisille ohjelman mediatilaisuudessa 16. maaliskuuta.

Ohjelmassa käsitellään myös digitaalista fleksaamista. NFT, eli Non-Fungible Token, tarkoittaa esimerkiksi sitä, että taiteilijat, artistit ja musiikintuottajat myyvät tuotoksiaan NFT-muodossa, eli digitaalisesti. Tällaiset tuotokset voivat olla vaikka digitaalisia taideteoksia tai koripallojoukkueen digitaalisia keräilykortteja.

Konssi tapasi ohjelman myötä naisen, joka oli käyttänyt paljon rahaa NFT:hen.

Seksikäs-Suklaa on saanut kuvassa olevan Louis Vuittonin laukun lahjaksi ystävältään ja tykkää myös itse laittaa joskus ykköset päälle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– On hullua, että ihmiset ostavat digitaalisia tauluja. Siihen jaksoon kannattaa keskittyä, koska pää räjähtää, Konssi kertoi.

Konssi päätyi ohjelmaan ohjaaja Risto Kuulasmaan soiton myötä, joka oli saanut idean ohjelmaan Seksikäs-Suklaan ja Dosdelan Mitä sä fleksaat? -musiikkivideosta.

– Tulimme heti ensimmäisestä puhelusta asti niin hyvin toimeen. Kuvaukset olivat tosin aika rankat: oli kesä ja keikkoja samaan aikaan. Mutta opin paljon juontajan hommasta. Ei tämä aina helppoakaan ole.

Konssin mukaan Suomessa ei aina näe päälle päin, kuka on miljonääri.

– Saatan nähdä todella siististi pukeutuneen tyypin ja ajatella hänen olevan superrikas. Mutta välttämättä hän ei ole, vaan elää vain lainalla.

Konssi täytti 14. maaliskuuta 31 vuotta. Hän kokee olevansa saavuttanut tällä hetkellä unelmistaan ja tavoitteistaan noin 25 prosenttia.

– Sataan on vielä matkaa. On niin monta asiaa, mitä haluaisin tehdä. Olen aina halunnut tehdä elokuvan. Sellaisen hauskan, Eddie Murphy -tyylisen, jossa rikotaan rajoja, mutta se on silti hauskaa komediaa. Haluan siihen uusia näyttelijöitä, koska tuntuu, että suomalainen näyttelijäkenttä on aika kulunut, Konssi naurahti.

Konssilla on jo visio siitä, ketä elokuvassa voisi näytellä.

– Ottaisin Pastori Piken näyttelemään jotakin Uber-kuskia, ja Sami Hedberg voisi olla vaikka Piken vaimon isä. Olen nähnyt ranskalaisen elokuvan, jossa isällä oli viisi tytärtä, ja heidän miehensä olivat kaikki kotoisin eri maista. He menivät kaikki jouluksi tämän isän luokse. Siitä tuli katastrofi, ja se oli niin hauskaa. Suomeksi varmaan toimisi, jos isä olisi persu, Konssi kertoi ja repesi räjähtävään nauruun.

Katso jutun alussa olevalta videolta, onko Seksikäs-Suklaa itse fleksaaja, ja onko hänellä 3-kympin kriisi.

Fleksaajat alkaa MTV Katsomossa ti 18.4. ja MTV Subilla su 23.4. klo 18.30. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat