Mainos

"Elop kommunikoi Kallasvuota paremmin"

Useat ulkomaiset talousasiantuntijat sekä analyytikot pitävät Nokian päätöstä vaihtaa toimitusjohtajaa askeleena oikeaan suuntaan.

- Hyvä, että yhtiössä tapahtuu jotain. Nokialla on ollut ongelmia jo pitkään. Yhtiö on ollut pahasti jäljessä matkapuhelinmarkkinoiden uusimmista trendeistä viimeiset pari vuotta. Uskon, että uusi johtaja tuo mukanaan tuoreita ajatuksia ja ideoita, arvelee sijoitusjohtaja Inge Heydorn rahastoyhtiö Sentat Asset Managementista uutistoimisto Reutersille.

Väistyvän toimitusjohtajan Olli-Pekka Kallasvuon kommunikointitaidot saavat myös arvostelua osakseen.

- Nokiassa on ollut kommunikointiongelma. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Elop olisi Kallasvuota parempi kommunikoimaan, sanoo puolestaan johtaja John Strand konsulttiyhtiö Strandista.

Nokian keulaan siirtyvälle kanadalaiselle Stephen Elopille povataan äärimmäisiä haasteita suomalaisen matkapuhelinjätin johdossa.

- Nokia on menettänyt johtoasemansa kehittyneiden puhelimien markkinoilla. Lisäksi yhtiö on kompastellut online-palveluissa. Kaikkien huomio on nyt kiinnittynyt siihen, millaisella strategialla Elop luotsaa yhtiötä eteenpäin, sanoo tutkimusjohtaja Ben Wood CCS Insight -yhtiöstä

(MTV3 - Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.