Elon Muskilta erikoinen paljastus: Tämä on auton laatua ajatellen huonoin hetki ostaa uusi Tesla

Jonin Teslan maalipinta ei kestä normaalia käyttöä 4:52
Keskuskauppakamarin virallinen tavarantarkastaja totesi Jonin Tesla Model 3:n maalipinnan olevan puutteita täynnä.

Autopomo ei ostaisi yhtiönsä tuotosta sen tuotannon kiihdytysvaiheessa.

Sähköautoistaan tunnetun Teslan toimitusjohtaja Elon Musk on kertonut harvinaisen suoraan, mikä on huonoin hetki hankkia uusi Tesla, mikäli on huolissaan auton mahdollisista laatuongelmista.

Sandy Munron, tunnetun Tesla-kriitikon, YouTube-kanavalla vieraillut Musk vastasi Munron tiukkoihin väitteisiin kalifornialaisvalmistajan laatuongelmista. 

– Mielestäni arviosi on oikeassa, Musk totesi yksiselitteisesti.

Muskin mukaan autojen laatu ei ole parhaimmillaan uuden mallin tuotannon kiihdytysvaiheessa, koska laadullisiin yksityiskohtiin on vaikea kiinnittää riittävästi huomiota samaan aikaan, kun tuotantomääriä yritetään nostaa voimakkaasti.

Muskin mielestä paras hetki ostaa uusi Tesla-malli on joko aivan tuotannon alussa tai sitten, kun tuotanto on jo vakaammalla tasolla.

Munro kritisoi myös Teslan laatuvaihteluita. Vaikka ääni kellossa onkin muuttunut hänen aiempien "Tesla on valmistettu kuin 1990-luvun Kia" -kommenttiensa jälkeen, oli Munro ihmeissään siitä, miten saman kuukauden sisällä valmistetuista autoista toinen on sellainen kuin pitää ja toisessa on ongelmia.

Muskin mukaan ongelmia pyritään korjaamaan heti, kun niihin törmätään.

Katso Munron ja Muskin juttutuokio kokonaisuudessaan alta.

Lue myös:

    Uusimmat