Elon Musk ilmoitti, että tuleva Tesla Roadster pystyy leijumaan ilmassa: "Minusta tuntuu, ettet edes vitsaile"

Tesla Model 3 ensimmäistä kertaa Suomessa – MTV Uutiset tutustui 3:26
Tesla Model 3 ensimmäistä kertaa Suomessa – MTV Uutiset tutustui.

Teslan tulevasta superautosta ei ominaisuuksia lopu, mikäli yhtiön toimitusjohtaja saa tahtonsa läpi.

Teslan toimitusjohtaja Elon Musk on jälleen hämmentänyt seuraajiaan sosiaalisessa mediassa. Tällä kertaa hän laukoi erikoisia kommentteja tulevan Tesla Roadsterin ominaisuuksista.

Twitter-käyttäjä Richie Hill jakoi somepalvelussa gif-animaation Paluu tulevaisuuteen -elokuvien DeLoreanin kaltaisesta ilmassa leijuvasta autosta ja tägäsi kuvaan Muskin. Hän ei taatusti osannut odottaa saamaansa vastausta.

– Itse asiassa uusi Roadster osaa tehdä jotain tällaista, Musk vastasi.

Keskusteluun otti osaa myös supersuosittu YouTube-julkkis Marques Brownlee eli tutummin MKBHD, joka tuntee Muskin henkilökohtaisesti.

– Jotenkin minusta tuntuu, ettet edes vitsaile, Brownlee heitti Muskille.

Musk vahvisti, että kyse ei ollut vitsistä. Hän selitti, kuinka Roadsterissa tullaan käyttämään hänen toisen yhtiönsä, SpaceX:n, kehittämää rakettimoottoria ja lopputuloksena on jotain alla olevan animaation kaltaista.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Musk mainitsee rakettimoottorit samassa lauseessa uuden Roadsterin kanssa. Viime kesänä hän kertoi, että 1,9 sekunnissa nollasta sataan kiihtyvän auton ajo-ominaisuuksia voisi parantaa entisestään pienillä rakettimoottoreilla.

– Ehkä ne mahdollistaisivat jopa lentämisen, Musk heitti tuolloin.

Teslan insinööreillä lienee tänäkin vuonna edessään pitkiä päiviä.

Lue myös:

    Uusimmat