Jättiyllätys! Ellinooralta ja Ed Sheeranilta yhteisbiisi: "En malta odottaa, että kuulette tämän"

Ellinoora saa kokea ikimuistoisen hetken Pelle Miljoonan kanssa 10:07
Ellinoora on yksi Suomen suosituimmista artisteista! Katso videolta kuinka hänet yllätettiin Laulu rakkaudelle -ohjelmassa!

Jättiyllätys! Ellinoora julkaisee kappaleen Ed Sheeranin kanssa.

Maailman suurimpiin supertähtiin lukeutuva Ed sheeran julkaisee yhteiskappaleen Ellinooran kanssa ensi viikon keskiviikkona 4. toukokuuta. Näiden supertähtien kansainvälinen yhteistyö on suurin, mitä Suomessa on ikinä kuultu. Kappaleella kuullaan Ellinooran laulavan sekä suomeksi että englanniksi.

Molemmat artisteista ovat jo antaneet pientä vihjettä omissa sosiaalisissa medioissaan, kun Ed Sheeran julkaisi Instagramin tarinat-osiossa pienen tiiserin. Ellinoora postasi iloisen uutisen myös omaan Instagramiinsa.

– julkaisen biisin Ed Sheeranin kanssa keskiviikkona 4.5. Kyseessä on uus versio biisistä 2step. En malta odottaa, että kuulette tämän, Ellinoora kirjoittaa postaukseensa.

–  Paljon ihmeellisiä asioita on mun matkani varrella ehtinyt tapahtua, mut tää on ihan poikkeuksellisen hieno juttu. Ed Sheeran on yksi maailman parhaista biisinkirjoittajista ja suuri tähti, mutta myös kohdatessamme humaani ja mukava ihminen. On iso kunnia olla mukana tällaisessa kollaboraatiossa, Ellinoora jatkaa.


Ellinooran postaus keräsi huikean määrän innostuneita kommentteja muun muassa artistin kollegoilta.

– Niin SUPER!!! Ihanaa ja upeeta, laulaja Chisu kirjoittaa.

– Apua mikä meininki! Wuuuuuupppp! Torille, laulaja Anna Puu hehkuttaa.

– Hei apua miten hienoa, Erika Vikman kommentoi.

Ed Sheeran ja Ellinoora tapasivat toisensa ensimmäisen kerran Sheeranin keikkojen aikaan Malmin lentokentällä vuonna 2019 ja tulevaa yhteistyötä on pyöritelty jo pidemmän aikaa.






Lue myös:

    Uusimmat