Ellen Pompeo haluaisi Greyn Anatomian päättyvän – "Olen yrittänyt vakuuttaa kaikki siitä, että sen tulisi jo loppua"

Sarjan päänäyttelijän mielestä enempää kausia ei pitäisi enää tehdä.

Näyttelijä Ellen Pompeo olisi jo valmis jäämään eläkkeelle Meredith Greyn roolistaan sarjassa Greyn Anatomia. 

– Olen yrittänyt vakuuttaa kaikki siitä, että sen tulisi jo loppua, Pompeo kertoo Insiderin haastattelussa.

Muiden houkuttelu lähes 20 vuotta menestyksekkäästi pyörineen sarjan lopettamiseen ei ole kuitenkaan osoittautunut kovin helpoksi.

– Minusta tuntuu, että olen se supernaiivi tyyppi, joka kysyy jatkuvasti: "Mutta mikä tarina tulee olemaan, minkä tarinan me kerromme?". Ja kaikki vastaavat, että "Ketä kiinnostaa Ellen? Se tuottaa tsiljoonia dollareita", Pompeo selittää.

Greyn anatomiaa on kuvattu jo ennätykselliset 18 kautta. Ensimmäinen kausi ilmestyi vuonna 2005.

Uhannut lähteä sarjasta aiemminkin

Pompeo pohti Today-julkaisun mukaan jo lokakuussa 2020 sarjan jättämistä sen 17 kauden jälkeen. Naisen sopimus ABC-kanavan kanssa oli katkolla ja Pompeo ajatteli sarjan tulleen jo tiensä päähän.

Myös sarjan luoja Shonda Rhimes on todennut, ettei häntä välttämättä kiinnostaisi jatkaa sarjan tekemistä, jos Pompeo lähtee. Toisaalta sarja työllistää monia henkilöitä, minkä vuoksi lopettamispäätöstä ei tulla tekemään kepein perustein.

Pompeo uusi kuitenkin sopimuksensa vielä ainakin kahdeksanneksitoista kaudeksi. Nainen ei ole pelkästään näyttelijä Greyn Anatomiassa vaan myös sarjan tuottaja, mikä kuulemma on motivoinut Pompeota tekemään sarjasta entistä paremman. 

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat