Huippusuosittu Moderni perhe -sarja päättyy – "Oikea tapa on lähteä niin, että yleisömme haluaa lisää"

Moderni perhe -sarja päättyy kymmenennen tuotantokautensa jälkeen. 

Huippusuositun Moderni perhe -komediasarjan luojat Steve Levitan ja Christopher Lloyd varmistivat hiljattain, että sarja saa päätöksensä kymmenennen tuotantokautensa jälkeen. Jotta sarja voisi jatkua kymmenennen kauden jälkeen, tuotantokokoonpanon olisi neuvoteltava uudet, hintavat sopimukset ABC-kanavan sekä 20th Century Fox Televisionin kanssa.  

Uutinen sarjan lopettamisesta kerrottiin sen jälkeen, kun ohjelmasta oli esitetty sen kahdessadas jakso. Kyseinen jakso keräsi 5,8 miljoonan katselijan yleisön. Sarja on huippuaikoinaan kerännyt jopa 14 miljoonan ihmisen yleisön ja voittanut muun muassa 22 Emmy-palkintoa. 

– Jos voimme jättää yleisömme niin, että he haluavat lisää, luulen että se on oikea tapa tehdä se. Älä koskaan sano ei koskaan, mutta en voi kuvitella että menisimme siitä pidemmälle, Levitan kommentoi uutista.

Ohjelma on luonut näyttelijöistään todellisia supertähtiä. Esimerkiksi Gloria Delgado-Pritchettiä näyttelevä Sofia Vergara on listattu television parhaiten tienaavaksi naisnäyttelijäksi jo kuuden vuoden ajan. Ohjelma on tuonut liudan lapsinäyttelijöitä, kuten Ariel WinterinNolan GouldinSarah Hylandin sekä Rico Rodriquezin parrasvaloihin. Jokainen nuori näyttelijä tienaa vähintään 100 000 dollaria jokaisesta jaksosta. 

Vaikka kymmenes kausi onkin todennäköisesti sarjan viimeinen, perheen tarina ei ehkä kuitenkaan pääty kokonaan. Televisiomaailmassa liikkuu puheita mahdollisista spin-off-sarjoista, joita ohjelman päättymisen jälkeen olisi mahdollista luoda.

Lähde: Forbes

Lue myös:

    Uusimmat