Ellen Jokikunnas poseeraa näyttävässä bikinikuvassa – rannalla kävi yllättävä tilanne: "Hai oli tosi rauhallinen ja herttainen"

2:47
Ellen Jokikunnas haaveilee perheenlisäyksestä.

Ellen Jokikunnas julkaisi mykistäviä lomakuvia Thaimaasta.

Juontaja Ellen Jokikunnas lomailee parhaillaan Thaimaan upeissa paratiisimaisemissa. Jokikunnas kertoi Instagram-tilillään, että matka kohteeseen ei sujunut samalla tavalla kuin aikaisemmin koronaviruspandemian vuoksi.

Kohteeseen vaadittiin erillinen koronapassi ja todistus matkavakuutuksesta, joka kattaa myös koronasta aiheutuvat hoitokulut.

Lisäksi turisteilta vaaditaan erillinen karanteenimajoitus.

– Maahan saapuessaan matkailijan tulee varata majoitus erikseen sertifioidusta karanteenihotellista, jossa odotetaan kohteen kentällä otetun koronatestin tulosta. Jos tulos on negatiivinen, matkailija voi tulla vapaasti maahan, Jokikunnas kirjoittaa.

Jokikunnas julkaisi Thaimaan auringon alta näyttävän lomakuvan, kun hän poseeraa turkoosissa meressä vaaleissa bikineissä. Muissa juontajan julkaisemissa mykistävissä lomakuvissa näkyy Jari-puoliso ja ystäviä.

– Olen käynyt muutaman kerran aiemminkin Similansaarilla, mutta eilen kävi ensimmäistä kertaa sellainen juttu, että viereeni uiskenteli upea nuori valkopilkkahai. En ole moista ennen kokenut.

Kaikki kuvat näet klikkaamalla nuolesta.

Jos et näe kuvia, voit katsoa ne tästä.

Jokikunnas oli hieman aiemmin potkaissut rannalla jalkansa koralliin, jonka vuoksi isovarpaaseen oli tullut vuotava haava.

– En tiedä houkutteliko veri vai mikä, mutta hai oli tosi rauhallinen ja herttainen, myös sen jälkeen kun muut vedessäolijat huomasivat sen ja tulivat seuraamaan kaunista otusta läheltä. Haita ei tarttunut kuviin, mutta tässä muita hyväpyrstöisiä vesipetoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja