Ellen Jokikunnaksen taloprojekti Italiassa etenee – julkaisi huvilaltaan upeita ennen ja jälkeen -kuvia

Ellen Jokikunnas kertoo tulevasta perheenlisäyksestään 2:47
Ellen Jokikunnas kertoi vuonna 2019 MTV Uutisille siitä, millaista palautetta hän on saanut kerrottuaan avoimesti lapsettomuudesta.

Ellen Jokikunnas ja hänen puolisonsa Jari ostivat viime keväänä Italiasta talon. Pariskunta on remontoinut ahkerasti vanhaa kivitaloa. 

Juontaja Ellen Jokikunnas, 46, ja hänen puolisonsa Jari ostivat viime keväänä Italian Pugliasta vanhan kivitalon. Etelä-Italiassa sijaitseva talo on kokenut jo nyt ison remontin. Jokikunnas julkaisi Instagramissa useita ennen ja jälkeen -kuvia upeasta huvilastaan.

Voit katsoa kuvia skrollaamalla. Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä

Joskus kun tuntuu, ettei mitään tapahdu, vanhojen valokuvien selaaminen saattaa antaa sinulle perspektiiviä. Ovet on valmistettu tiikistä, joten käytimme teollisuuspohjamaalia puun pinnan tiivistämiseen ennen turkoosin maalaamista. Vaikka väri saattaa näyttää hieman eksoottiselta, sitä käytetään yleisesti täällä Pugliassa, Jokikunnas kertoo taloprojektille omistetulla Instagram-tilillä. 

Jokikunnas kertoi myös, että he olivat miehensä kanssa haaveilleet talosta Italiassa jo kauan, mutta eivät uskaltaneet adoptioprosessin vuoksi viedä unelmaa eteenpäin.

Olemme molemmat haaveilleet tästä niin monta vuotta, mutta aina päädyimme jotenkin lykkäämään ostoa. Yksi tärkeimmistä syistä lykkäämiseen oli se, että olemme adoptioprosessissa, jonka luulimme kestävän noin kolme vuotta. Nyt viiden ja puolen vuoden jälkeen, olemme edelleen prosessissa, mutta päätimme myös viedä unelmaamme eteenpäin, Jokikunnas kirjoittaa. 

Pariskunta on ollut yhdessä jo 13 vuoden ajan. He ovat kertoneet avoimesti lapsettomuudesta ja pitkästä adoptioprosessistaan, joka on lykkääntyi koronapandemian vuoksi. 

Lue myös:

    Uusimmat