Ellen Jokikunnas joutui leikkaukseen – ensimmäinen huomio toimenpiteen jälkeen oli jalkojen liikkuminen: "Pakahdun onnesta"

Ellen Jokikunnas kertoo tulevasta perheenlisäyksestään 2:47
Ellen Jokikunnas kertoi vuonna 2019, millaisia viestejä hän on saanut ihmisiltä adoptioprosessistaan.

Juontaja Ellen Jokikunnaksen niska ja selkä ovat kipuilleet puoli vuotta.

Juontaja Ellen Jokikunnason kärsinyt puoli vuotta kovista niska- ja selkäkivuista. Hän kertoo 22. huhtikuuta Instagramissa käyneensä tutkimuksissa, saaneensa hermolääkkeitä ja fysioterapiaa sekä käyneensä magneettikuvissa ja levänneensä.

Jokikunnas kertoo julkaisussaan, että kivun asettuessa rintarankaan ja jalkojen voimien hävittyä, häneltä otettiin magneettikuvat myös alempaa selästä.

– Sieltähän sitten löytyi selkäydinkanavasta lukinkalvosta 5,1 senttimetrin arachnoidea-kysta, joka puristi selkäydintä kasaan. Neurokirurgin mukaan niin harvinainen, että sanoi minun olevan uniikki ja lottovoittaja, käänteisesti, Jokikunnas kirjoitti.

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tarina sai kuitenkin heti valoisan käänteen, sillä juontajalla on hyvä terveysvakuutus, jonka ansiosta hän pääsi heti leikkaukseen yksityiselle puolelle. Julkisella puolella hän kirjoitti jonon olevan tällä hetkellä pari vuotta.

– Ja leikkaukseen pääsee pikaisesti vain, jos tulee pahat halvausoireet. Leikkauksen jälkeen ensimmäinen huomio kivun ja sekavuuden keskellä oli se, että jalat liikkuvat. Pakahdun onnesta. Nyt on luvassa viikkojen lepo, jotta selkäydin ja avatut kalvot kiinnittyvät ja parantuvat. Kuukauden päästä olen jo omaan ammattiini työkunnossa ja 2–3 kuukauden jälkeen tai syksyllä voi haaveilla rankempien fyysisten ponnisteluiden tekemisestä, puutarhassa kyykkimisestä, tavaroiden kantamisesta ja remonttipuuhista, Jokikunnas kirjoitti.

Jokikunnas kertoi parisen viikkoa sitten somessa ostaneensa miehensä kanssa Italian Pugliasta viinitilan, jota he aikovat remontoida.

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat