Elina Kanerva otti tatuoinnin rakkaansa muistoksi: "Tuli heti ajatus, että haluan ikuistaa Ilkan nimen vasempaan nimettömään"

Suomen pitkäaikaisin kansanedustaja Ilkka Kanerva on kuollut 7:44
Suomen pitkäaikaisin kansanedustaja Ilkka Kanerva on kuollut – suomalaiset muistavat hänet oman aikansa legendana

Elina Kanerva kunnioittaa miehensä Ilkka Kanervan muistoa tatuoinnilla.

Kokoomuksen pitkäaikainen kansanedustaja, ministeri Ilkka Kanerva menehtyi vakavaan sairauteen 74-vuotiaana kiirastorstaina. Kanerva toimi kansanedustajana vuodesta 1975 lähtien. Hän oli valtiopäivien lukumäärän mukaan laskettuna Suomen pitkäaikaisin kansanedustaja.

Kanervan pitkäaikainen kumppani Elina Kanerva on ottanut tatuoinnin rakkaan miehensä muistoksi. Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hänen nimettömään sormeensa on tatuoitu kaunokirjoituksella Ilkka.

Elinalla on yksityinen Instagram-tili, mutta häntä seuraa yli 3500 ihmistä.

– Minulla tuli heti ajatus, että haluan ikuistaa Ilkan nimen vasempaan nimettömään, Elina kertoo MTV Uutisille.

Tatuointi ei ole Elinan ensimmäisen, sillä häneltä löytyy niitä ihosta useampia. Elinalle Raamatun lauseet ovat niin merkittäviä, että hän on tatuoinut sen jakeita käsivarsiinsa.

Kaksi syöpää selättänyt Eina otti voimaannuttavan tatuoinnin vuosi sitten. Let your faith be bigger than your fear -jae on myös Raamatusta.  

– Ajattelin, että se on myös herättelevä teksti ja sillä on merkitys, että usko on isompi kuin pelot. Minullakin on kuitenkin ollut vaikeita hetkiä elämässä. Ne pelot eivät ole saaneet valtaa, Kanerva kertoi MTV Uutisten haastattelussa viime vuonna.

Lue myös:

    Uusimmat