Elina Gustafssonin munasarjasta löydettiin kasvain – tähystysleikkaukseen pian: "Kohta poistetaan ja elämä jatkuu"

5:46
Elina Gustaffson nauttii uudesta elämästään Helsingissä.

Nyrkkeilijätähden 5 senttimetrin kasvain tähystetään pian. 

Nyrkkeilijä Elina Gustafsson julkaisi Instagram-tilillään eilen tiistaina (11.8.) hyvin henkilökohtaisen päivityksen.

Nyrkkeilijätähti kertoo päivityksessään, että on rampannut alkukesästä lähtien lääkärissä outojen vatsakipujen vuoksi, jotka ilmenivät erityisesti treenien jälkeen. Lääkärikäynneistä ei kuitenkaan ollut lopulta apua, sillä vastausta kipuihin ei löytynyt. 

Heinäkuun alussa Gustafsson meni gynekologin vastaanotolle, vastaus outoihin mahakipuihin vihdoin selvisi. Gynekologi löysi hänen toisesta munasarjasta 5 cm lohkareen.

– Tänään kävin Naistenklinikalla ja sain tähystysleikkaus ajan jo ens perjantaiks, Gustafsson kirjoittaa Instagramissa.

– Oon tyytyväinen et kasvain löydettiin ja kohta poistetaan ja elämä jatkuu. Toimenpide on rutiini ja toipumisaika nopea.

Kirjoituksessaan hän toteaa, ettei ole yllättynyt siitä, että häneltä löytyi kasvain juurikin sukupuolielimistä. 

– Mun sukupuolta on kyseenalaistettu ihan siitä asti ku vaan jaksan muistaa. Oon pohtinut paljon olenko vääränlainen nainen ja haluanko sittenkin olla mies jos olen tälläinen ymsyms. Sitten siihen vielä päälle ainaiset fasiliteettitilojen epäilys, olenko minä väärällä puolella vai kysyvä nainen? Olen vältellyt naisten pukuhuoneita tai naistenvessoja, koska aina ei vain jaksa kyseenalaistavia katseita tai kysymyksiä. Onneksi tätä tapahtuu koko ajan harvemmin, mut viimeksi 5 päivää sitten, Gustaffson kirjoittaa. 

– Summasummarum, mä oon helvetin ylpee itestäni just tälläsenä ku oon, koska mä oon täysin oma itseni. Ps. Kutsun kasvainta siis ihan puhtaasti stressin aiheuttamaksi kimpaleeksi, hän jatkaa kirjoituksessaan. Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja