Elias Kaskinen pyysi töitä Korkeasaarelta poseeraten paidatta nahkahousuissa ja käärmeeseen kietoutuneena – eläintarhalta naseva vastaus

Elias Kaskinen esitti Korkeasaaren eläintarhalle tiedustelun työmahdollisuudesta koronapandemian rokottaessa tapahtuma-alaa entistä rajummin.

Poplaulaja Elias Kaskinen julkaisi perjantaina 11. joulukuuta Instagram-tilillään kuvan, joka on saanut useat miehen seuraajat hämmästymään. Kaskisen tuoreessa kuvassa muusikko poseeraa paidatta yhdessä valtavan käärmeen kanssa. 

Kuvan yhteydessä Kaskinen on julkaissut myös painavan viestin, jolla hän kommentoi tämän hetkistä tilannetta tapahtuma-alalla koronapandemian keskellä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Korkeasaari oisko teillä jotain hommia tarjota käärmeosastolta? Hallitus pisti koko musa-alan säppiin ja tarttisin käteistä, Kaskinen kirjoittaa kuvansa yhteydessä.  

Erikokoisten yleisötapahtumien järjestäminen Suomessa on tällä hetkellä ankarasti rajoitettua koronapandemian takia. Koronapandemia on rokottanut erityisen rajusti tapahtuma-alaa lähes koko vuoden 2020 ajan, mikä on aiheuttanut laajaa työttömyyttä alalla. 

Korkeasaaren eläintarha Helsingissä on tarttunut Kaskisen viestiin ja vastannut tämän tiedusteluun kuvan kommenttikentässä. Eläintarhakaan ei ole rajoitusten vaikutuksilta välttynyt.

– Mekin ollaan säpissä tammikuun puolelle näitten rajoituksien takia, mutta pariin eläintenhoitajan pestiin olis kyllä tällä hetkellä haku päällä, eläintarhan virallinen Instagram-tili kommentoi Kaskisen päivitystä. 

Lue myös:

    Uusimmat