Marja Hintikka julkaisi rohkean tekstin: "Ihan järjetöntä, että ihmisen pitäisi olla joku paras versio itsestään"

Marja Hintikka julkaisi Instagram-tilillään rohkean tekstin.

Juontaja Marja Hintikka on julkaissut Instagram-tilillään paljonpuhuvan tekstin koskien arkeaan. Hintikka kertoo, että häntä on jo pitkään tympinyt se, että ihmisiä kehotetaan olemaan parhaita versioita itsestään. Kiireistä elämänvaihetta kolmen lapsen työssäkäyvänä äitinä elävänä hän ei allekirjoita kehotusta.– Jos olisi pitänyt olla joku ihmeen paras versio itsestä, meikäläinen ei ainakaan olisi pystynyt tekemään yhtään mitään viimeiseen kuuteen vuoteen. Olen nimittäin joka päivä sellainen perus semipaska versio itsestäni, Hintikka kertoo.

Kiireinen arki asettaa Hintikalle monelle muullekin lapsiperheen vanhemmalle tuttuja haasteita.

–Yleensä unta alla maksimissaan kuusi tuntia, vaatteet suurin piirtein oikein päin päällä, ja mieli jotenkin fokuksessa, tai sitten ei. Silti on tullut elettyä onnellista perhe-elämää, saatettua maailmaan kolme ihanaa lasta ja kymmeniä ellei satoja aika ihania televisio- ja radio-ohjelmia, ja kirjoitettuakin tuhansia rivejä. Ihan järjetöntä, että ihmisen pitäisi olla joku paras versio itsestään – mikä se edes on? Hintikka pohtii.

Hintikka kannustaa ihmisiä arvostamaan itseään kaikessa keskeneräisyydessään.

– Annetaan itsemme olla keskeneräisiä, just tällaisia, eikä mitään täydellisiä versioita itsestämme. Myös näin loma-aikaan, jolloin paineet johonkin ihmeelliseen täydelliseen minuuteen kasvavat. Eiks niin? hän päättää puheenvuoronsa.

Hintikka nähdään jälleen pian tv:ssä, sillä hän juontaa syksyllä Luokkajuhlat-uutuusohjelmaa.

Luokkajuhlat nähdään MTV3-kanavalla syksyllä 2019


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja