Mainos

Eläinystävän unelma: Nyt voit joogata pupujen kanssa

Kanadalainen kuntosali tarjoaa joogaa kanien seurassa. Hylätyt kanit osallistuvat tunneille, valitsevat suosikki-ihmisensä – ja samalla niille kerätään rahaa. 

Kanadalainen kuntosali pani hynttyyt yhteen kaneja pelastavan eläinsuojelujärjestön kanssa. Syntyi pupujooga, jota voi harrastaa vain Richmondissa, Brittiläisessä Kolumbiassa.

Aluksi pupujooga oli vitsi. Idea kuitenkin otettiin todesta Sunberry Fitness -salilla.

– Puput pitävät siitä, että valitsevat itselleen ihmisen. Huonessa on kaksi tai kolme tyttöä, joiden matoista puput pitävät, salin omistava Julia Zu kertoi Buzzfeed-sivustolle.

– Yhdellä tytöllä oli viisi kania matollaan. Hän ei kyennyt tekemää jooga-asentoja!

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Hylätyt kanit osallistuvat tunneille, ja samalla niille kerätään rahaa. Joogaan osallistuvien täytyy liikkua varovaisesti, sillä kymmenen kania saa tunnin aikana hypähdellä ja viettää aikaa siellä, missä haluaa.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Seuraava pupujooga järjestetään maaliskuussa 2016. Tammikuun jooga myytiin loppuun päivissä. Salissa nähtiin silloin kaneja nimeltä Blueberry (Mustikka), Jewels (Jalokivet) ja TJ.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Bandaids for Bunnies etsii kaneille pysyviä koteja tai sijoituskoteja. Sijoituskanien eläminen maksetaan yhdistyksen avulla.

Tästä vinkit joogatunnille:Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.