Eläimellistä menoa – Stina Nilssonin julkaisemassa kuvassa häkellyttävä elementti

Maastohiihdosta ampumahiihtoon vaihtanut Ruotsin Stina Nilsson kertoi Expressenille uuden kotinsa sisustuksen yksityiskohdasta. Hänen kuntosalinsa seinää koristaa valtava tiikerin pää.

Olympiakultaa kertaalleen ja kaksi maailmanmestaruutta maastohiihdossa voittanut Nilsson kertoi viime vuoden maaliskuussa siirtyvänsä ampumahiihtäjäksi. Urheilutähti oli vastikään rakennuttanut unelmakotinsa ja jakanut sosiaalisessa kuvan kuntosalistaan, jonka seinällä koreilee tiukalla katseella tuijottava tiikeri.

– Rakastan sitä kuvaa, se on fantastinen! Sain apua rakennuksessa loistavalta arkkitehdiltä, jonka kanssa meillä on ollut keskusteluja luonteestani, siitä millaisissa oloissa viihdyn ja mistä saan motivaatiota. Sain kolme kuvaehdotusta, joista kaksi oli harmonisia maisemakuvia ja kolmas oli tuo. Silloin minusta tuntui, että haluan juuri sen kuvan, Nilsson kertoi.

– Kuva on niin raju. Kun menen kuntosalille, niin haluan tulla motivoiduksi. Uskon, että kuva saa minut oikeaan olotilaan ja jos ajatukseni harhailevat, niin katson vain kuvaa ja pystyn painamaan entistä kovemmin, Nilsson jatkoi.

Nilsson kertoo, että hän on saanut vain positiivista palautetta seinän kuvasta. 

– Monet kirjoittavat ja kysyvät, että millä hinnalla ostin sen ja haluavat kotisalilleen inspiraatiota. Kotisalit ovat nyt erittäin suosittuja koronan aikana. Se on mahtavaa, jos inspiroin muita laittamaan pystyyn kotisalin. Et välttämättä tarvitse suurta tiikeriä, Nilsson totesi.

Ampumahiihtokausi 2021-2022 käynnistyy 27. marraskuuta Ruotsin Östersundissa.

Alla Stina Nilssonin julkaisu.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja