Venäjän hiihtotähti ällistytti kuvallaan – "Kun poikaystäväni näki minun tekevän niin, hän.."

Venäjän hiihtotähti ja olympiavoittaja Veronika Stepanova julkaisi aiemmin itsestään kuvan, jossa esittelee hauistaan. Stepanova kertoi nyt Dagbladetin haastattelussa, että hänen poikaystävänsä oli todennut venäläisen muistuttavan norjalaislegenda Marit Björgeniä, joka poseerasi samalla tavalla vuonna 2012.

Stepanova kertoi, että hän oli ottanut kuvan valmistautuessaan Venäjän urheilugaalaan. Venäläinen oli laittanut kuvatekstiin Björgenin nimen.

– Laitoin uuden mekkoni päälle ja jännitin vitsillä käsivarteni lihakset. Kun poikaystäväni näki minun tekevän niin, hän sanoi, että näytän oikeasti Marit Björgeniltä hänen kuuluisasta kuvastaan, Stepanova sanoi.

Björgen oli vuoden 2012 Norjan urheilugaalassa vastaanottamassa vuoden naisurheilijan sekä roolimallin palkintoa, kun hän jännitti lihaksensa samaan tapaan pitäessään palkintoaan. 

Stepanova jakoi ylistystä Björgenin lihaksille, mutta myönsi ettei norjalainen ole kuitenkaan hänen roolimallinsa, sillä venäläisellä ei ole sellaisia.

– Jos nuo lihakset auttoivat Maritin voittamaan, niin se on todella upeaa. Minulla ei ole koskaan ole ollut roolimallia. Tutkin eri urheilijoiden tiettyjä ominaisuuksia ja yritän oppia parhailta. Ei ole kuitenkaan ketään, jota haluaisin kopioida, Stepanova totesi.

Katso alta Stepanovan kuva.

Lue myös:

    Uusimmat