Mainos

Eksynyt pehmonalle etsii omistajaansa Facebookissa – "Voisitko auttaa minua löytämään takaisin parhaan ystäväni luokse?"

Leppävirtalainen kylpylähotelli Vesileppis on julkaissut Facebook-sivuillaan poikkeuksellisen "hätätiedotteen". Ilmoituksessa lempeäkasvoinen pehmonalle etsii kadonnutta omistajaansa ja valittelee koti-ikävää.

Hukkateille eksynyt pehmolelu päätyi yrityksen vastaanottoon 5. marraskuuta. Nalle oli löydetty surkeana ja vettyneenä kylpylän pihamaalta.

– Huolestunut kansalainen toimitti sen tähän vastaanottoon, missä se elvytettiin henkiin. Nalle on nyt hyvissä voimissa, mutta kaipaa kovasti omistajaansa, Vesileppiksen myynti- ja markkinointivastaava Anne Lantto kertoo.

"Hätätiedotteesta" huolimatta nallen omistajaa ei ole löydetty.


Kylpylähotellissa onkin pohdittu järeämpiä toimenpiteitä henkilön tavoittamiseksi.

– Olemme miettineet, että laittaisimme asiasta tiedotetta myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Nallen löytymisen aikaan kun taisivat olla rakkaan itänaapurimme lomaviikot, ja meillä oli noihin aikoihin ulkomaisia vieraita.

Lantto kertoo, että nallen palauttamiseksi on nähty vaivaa, sillä myötätunto nallensa kadottanutta, todennäköisesti nuorta asiakasta kohtaan on suurta.

– Muistan itsekin hyvin, kun lapsellani oli uninallevaihe, ja nukkumaan mentäessä piti aina saada se tietty lelu kaveriksi.

– Tässä on kyseessä ikään kuin sellainen kollektiivinen hätä.

Omistajan löytymiseen saakka etsintöjen kuumana linjana toimii Vesileppiksen vastaanoton puhelin. Nallea voi tiedustella numerosta 029 170 0170.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.